Hallgatók és friss diplomások

Csatlakozzon egy programhoz, melynek több mint 50 éves sikere van a jövő vezetőinek alkalmazásában és fejlesztésében!

Az Air Products fontosnak tartja, hogy lehetővé tegye az értékes munkatapasztalatok megszerzését és a szakemberekkel való kapcsolatépítést a karrierútja során. Ezért kínálunk szakmai gyakorlatokat, valamint számos lehetőséget a friss diplomások részére karrierjük elindításához és ahhoz, hogy nemzetközi csapatunk részévé válhassanak. Vezetőink értékes munkalehetőségeket nyújtanak Önnek és segítenek megtalálni a legjobb részleget, mely megfelel az Ön képességeinek és igényeinek. Valójában az Air Products több tucat magas rangú vezetője gyakornokként vagy friss diplomásként kezdte pályafutását a cégnél és úgy haladt a csúcs felfelé – Ön következik? 

Air Products needs and seeks out people who are dedicated and driven to create the future.

Szakmai előmeneteli program

Az Air Products cégnél hiszünk abban, hogy a ma toborzott főiskolások a holnap vezetőivé válhatnak, éppen ezért jött létre szakmai előmeneteli programunk (Career Development Program; CDP). Azt akarjuk, hogy Ön is sikeres legyen. Két-három, 8 és 12 hónap közötti időtartamú feladatokkal bevonjuk Önt a kihívásokkal teli, mégis kifizetődő munkába, mellyel a jövőjét építheti. Természetesen támogatjuk Önt az eredmények elérésében, a céljai megfogalmazásában és magvalósításában is. Elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy biztosítsuk a szükséges eszközöket a fejlődéséhez és egy olyan környezetet, amelyben tanulhat és növekedhet. 

Válassza ki a megfelelő programot: 

Bsc/Msc program
Mérnöki munka (vegyi és gépészeti)
Információtechnológia
Emberi Erőforrások
Ellátási lánc 

MBA Program
Pénzügy

Ph.D. Program
Vegyészmérnöki munka

Szakmai előmeneteli program tanács
Minden CDP (Career Development Program; szakmai előmeneteli program) tagnak lehetősége van arra, hogy részese lehessen az önkéntes CDP Tanácsunknak. A CDP Tanács tagjaként rendezvényeket szervezhet és közösségi szolgálatokat láthat el, ráadásul olyan emberekkel is kapcsolatba léphet, akik az Önéhez hasonló munkavállalói szerepkörrel és tapasztalatokkal rendelkeznek. 
A CDP Tanács célja, hogy fejlessze a CDP tagok tapasztalatait és segítse a munkavállalókat zökkenőmentesen beilleszkedni az Air Products-ban betöltött szerepükbe. Szervezett hálózatépítési és fejlesztési lehetőségek révén a CDP Tanács összetartozó csoportot hoz létre a dolgozó szakemberekből. 

Fejlődés a karrier során
Arra bátorítjuk, hogy vállaljon aktív szerepet karrierútjának befolyásolásában. Ez cégünk karrierfejlesztési filozófiájának és szakmai előmeneteli programjának szerves részét képezi. A CDP résztvevői két-három különböző feladat rotációjával fejlesztik képességeiket és tágítják érdeklődési körüket. A program keretein belül felfedezheti a lehetőségeket és meghatározhatja karrierútját. 

Az alkalmazottak karrierje és személyes fejlődése létfontosságú része üzleti stratégiánknak, ezért az összes CDP tag részletes munkahelyi képzésben részesül. Számos belső tanfolyamot kínálunk, melyek technikai, interperszonális és vezetői témákat ölelnek fel. Adott esetben egyéb külső tanfolyamok elvégzését is támogatjuk. 

Alapképzési program

A résztvevők fejlesztik gyakorlati és szakmai tapasztalataikat, miközben jobban megismerik érdeklődési területeiket és erősségeiket. A program két-három rotációból áll, különböző területeken, egyenként 8-12 hónapig.

Mérnöki munka
Az Air Products szakmai előmeneteli programjában számos mérnöki álláslehetőséget kínál Önnek. Az Air Products lehetővé teszi, hogy tapasztalatot szerezhessen a különböző mérnöki területeken. 
PDF letöltése (1,2 MB)

Információtechnológia
Ezt a programot a közelmúltban végzett információtechnológia szakirányon végzett diplomások számára tervezték, akik különféle kihívást jelentő és változatos munkafeladatokat keresnek. Tekintse meg az információtechnológiai területeink teljes listáját. 
PDF letöltése (1,3 MB) 

Emberi erőforrások
Az Air Products biztosítja Ön számára, hogy tapasztalatot szerezhessen az emberi erőforrások különböző részlegeinél - költségtérítés, tehetséggondozás, tehetségek toborzása - és ezt a tudást felhasználhassa tanulmányai során, illetve a későbbiekben is.

Ellátási lánc
Ezt a programot az ellátási lánc menedzsment szakirányon végzett diplomás jelentkezők számára tervezték, akiket érdekel a beszerzés, a logisztika, a folyamatfejlesztés, az adatelemzés és/vagy a flottakezelés.

MBA Program

Valódi munkatapasztalatok
MBA CDP-ként valódi munkatapasztalatokat szerezhet, nagy ismertség mellett. A program tagjaként szélesebb nézőpontból láthat rá vállalkozásainkra és termékeinkre. Ezenkívül vezetői szerepvállalásra ösztönözzük és segítjük karrierútja tervezésében és fejlesztésében. Mentora egy vezető menedzser vagy ügyvezető lesz, aki segítséget nyújt az Ön karrierjének irányításában.

Hatással van a környezetére
Arra buzdítjuk, hogy vállaljon minél nagyobb felelősséget, minél hamarabb. Számos kihívás és izgalmas munkalehetőség vár Önre üzleti és vállalati területeinken. 

Kapcsolatépítési lehetőségek
Az üzleti és társadalmi programokon keresztül kapcsolatba léphet más MBA CDP tagokkal. Dolgozhat a vállalat vezetőivel és alelnökeivel. Többek között csatlakozhat a Munkavállalók Hálózatához vagy az Intramural Sport csapataink egyikéhez, ahol jobban megismerheti kollégáit. 

Vállalati célkitűzés
A vállalat jövőbeli vezetőinek megteremtése azáltal, hogy lehetőséget adunk számukra szakmai és gyakorlati képességeik fejlesztésére, karrierútjuk tisztázására és vezetői képességeik fejlesztésére. 

Rotációs programok
Az MBA-k számára biztosított rotációs programunk lehetővé teszi a munkavállalóink számára, hogy a 2 éves periódusban pénzügyi szerepkörben is dolgozzanak a vállalaton belül. A karrierfejlesztő program 3 munkafeladatot kínál, kb. 8 hónap pénzügyi szerepkörrel. A kezdeti munkakört az Air Products határozza meg, igazodva új MBA tagként kidolgozott karriertervéhez és üzleti igényeinkhez. A további feladatokat Ön határozhatja meg. A megbízások vállalati központunkban, Allentownban (Pennsylvania, Egyesült Államok) találhatók. 

MBA lehetőségek
PDF letöltése (1,3 MB) 

PhD Program

Doktori vagy posztdoktori képzésben vesz részt vagy épp most végzett? Jártas a mérnöki és a természettudományokban? Az élvonalbeli PhD program egyedülálló lehetőséget kínál akár három, egyenként körülbelül egy évig tartó rotációs munkafeladatra. A program feladatai fejlesztik képességeit és erősségeit, miközben betekintést engednek a vállalati kultúrába, Ön pedig aktív szerepet játszhat karrierjének alakításában. 

Valódi munkatapasztalatok
Mint PhD CDP tag, értékes munkatapasztalatokat és nagy ismertséget szerezhet a technológiai és üzemeltetési kiválósági csapatunkban. Mentora egy magas beosztású vezető lesz, aki segít a karrierje irányításában. 

Kapcsolatépítési lehetőségek
Kapcsolatba léphet más PhD hallgatókkal a CDP üzleti és társadalmi programjain keresztül. Ezenkívül együtt dolgozhat a vállalat vezetőivel is. Többek között csatlakozhat a Munkavállalók Hálózatához vagy az Intramural Sport csapataink egyikéhez, ahol jobban megismerheti kollégáit. 

Vállalati célkitűzés
A vállalat jövőbeli vezetőinek megteremtése azáltal, hogy lehetőséget adunk számukra szakmai és gyakorlati képességeik fejlesztésére, karrierútjuk tisztázására és vezetői képességeik fejlesztésére. 

PhD lehetőségek

PDF letöltése (1724 KB) 

Egyéb karrierút lehetőségek