Mindenütt jó, de a legjobb otthon.

Az Air Products globális központja a pennsylvaniai Lehigh Valley-ben marad

Ha egy vállalat a világ több mint 50 országában üzemel, rengeteg lehetősége nyílik új, globális központ létesítésére. Az Air Products esetében a központ helyének választása nyilvánvaló volt. A pennsylvaniai Lehigh Valley már 80 éve volt székhelyünk. És azt akarjuk, hogy a következő 80 évben is otthonunk maradjon.

Az új helyszínről

Az Air Products új globális központja a Mill Creek Road/222 elkerülő úton épül, egy mérföldnyire a vállalat jelenlegi campusától. A létesítmények között lesz egy kilenc emeletes irodaház, korszerű K+F létesítmény és egy zárt parkoló. Az új telephelyet 2021-ben tervezzük elfoglalni, ahol körülbelül 2000 tehetséges, motivált és elkötelezett csapattag dolgozik majd együtt az Air Products többi, globális munkavállalójával.

Conceptual rendering of Air Products' new global headquarters, which will be located a little over one mile from its existing location in Lehigh Valley, Pennsylvania.

Az a döntésünk, hogy megtartjuk globális központjainkat a Lehigh-völgyben és Pennsylvania-ban, tükrözi azt az értéket, amelyet tehetséges helyi munkaerőnknek tulajdonítunk. Első osztályú környezetet teremtünk, ahová az emberek szívesen jönnek dolgozni, és büszkék arra, amit csinálnak. Aktívan szeretnénk hozzájárulni a helyi gazdasághoz és a Lehigh Valley közösséghez, ahol élünk és dolgozunk. Új központunk olyan termékek innovációját ösztönzi, amelyek javítják a környezetet és jobbá teszik az ügyfeleinket érintő folyamatokat.

Sustainability Culture Community Graphic