Befektetés a közösségünkbe

Az Air Products 80 éve épít kapcsolatokat és járul aktívan hozzá a szomszédos közösségek jólétéhez világszerte. Ezt sokféleképpen tesszük meg, többek között az Air Products Foundation pénzügyi hozzájárulásaival, természetbeni adományokkal, a munkavállalók és nyugdíjasok által irányított adományozással és a munkavállalók önkéntességével nonprofit szervezeteknél.

Támogatási területeink tükrözik a közösség és vállalkozásunk irányelveit és magukban foglalhatják a következőket: 

  • Sokféleség, méltányosság, befogadás
  • Környezet és biztonság
  • Oktatás és munkaerő-fejlesztés
  • Egészségügyi és humán szolgáltatások
  • Közösségi és gazdasági fejlődés
  • Művészet és kultúra   

Szorosan együttműködünk a közösségi partnerekkel – beleértve a nonprofit szervezeteket, a katasztrófavédőket, a választott tisztségviselőket, valamint az oktatási, üzleti és közösségi vezetőket –, hogy a legtöbbet tudjuk tenni a közösségeinkért.

Az Air Products közösségi tevékenységének témája – „Itt dolgozom. Itt élek. Itt segítek.” – három fontos szerepet tükröz, melyet a vállalat és munkavállalói 80 éve világszerte képviselnek a közösségeinkben.

Az Air Products munkatársai szerte a világon évente több százezer óra önkéntes munkát vállalnak nonprofit szervezeteknél, hogy megteremtsék és fenntartsák közösségeink vitalitását.

Air Products employees around the globe volunteer hundreds of thousands of hours each year to help nonprofit agencies and organizations create and sustain the vitality of our communities.

Itt dolgozom.

A világ 50 országában működő Air Products a helyi, a regionális, a nemzeti és a nemzetközi gazdaság szerves részét képezi. Munkatársaink a vállalat közelében dolgoznak és élnek, nemcsak gazdasági hasznot nyújtanak a közösségnek, hanem mély elkötelezettséget is vállalnak a közösség egészségének és vitalitásának elősegítésében. Szomszédaink, ügyfeleink, munkatársaink és a minket körülvevő világ jóléte érdekében elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy a világ legbiztonságosabb és legváltozatosabb gázipari vállalatává váljunk.

Itt élek.

Az Air Products és alkalmazottai élnek azzal a lehetőséggel és felelősséggel, hogy jó szomszédok legyünk és szerves részét képezzük azoknak a közösségeknek és környékeknek, ahol működünk. Betartjuk a legmagasabb környezeti és fenntarthatósági előírásokat és erőforrásokat biztosítunk az oktatási, környezetvédelmi és közösségi intézmények megerősítésére. Hiszen minél erősebb a helyi közösség, annál erősebb és stabilabb az alap, melyről üzletünket működtethetjük.

Itt segítek.

Vállalati stratégiánk részeként a sikereinkhez elengedhetetlen a helyi közösségek támogatása. Világszerte számos nonprofit intézmény kap támogatást az Air Products Foundation-től fontos küldetéseik támogatására. A készségalapú önkéntesség országos (Egyesült Államok) vezetőjeként munkatársaink önkéntesen vállalják, hogy időt nem sajnálva megosszák tehetségüket és szakmai kompetenciáikat (pl. stratégiai tervezés, informatika, emberi erőforrások), segítve a közösségükben lévő intézményeket erősebbé és lendületessé válni.