Karitatív adományozás és jótékonysági tevékenység

A Air Products alapítvány

Az Air Products alapítvány küldetése, hogy értékes kapcsolatokat alakítson ki az olyan jótékonysági szervezetekkel, amelyek osztják a magasabb rendű célunkban rejlő értékeket és erősítik a pozitív kapcsolatokat az Air Products munkavállalóival, közösségeivel, ügyfeleivel és részvényeseivel.

Az Air Products magasabb rendű célja a következő alapokra épül:

  • Tehetséges és motivált alkalmazottak bevonzása és intenzív bevonása a vállalati életbe;
  • Az életminőség javítása befogadó közösségeinkben; és
  • A közös munka elősegítése a különböző kultúrával és háttérrel rendelkező emberek között.

2019 Sustainability Report: Air Products Foundation FY18 Contributions

Az Air Products alapítvány támogatása a világ minden tájáról

Küldetését útmutatóként felhasználva az Air Products alapítvány világszerte támogatja a helyi főiskolák egyetemek, valamint a sokféleség, az egyenlőség és a befogadás iránt elkötelezett nemzeti szervezetek programjait. Az egyes programok és szervezetek támogatására munkatársainknak és nyugdíjasainknak is lehetőséget biztosítunk.

Az együttműködő vállalatok és közösségek hatékonyabban tudják azonosítani és kezelni a társadalmi kihívásokat és hozzájárulhatnak egy élénkebb és fenntarthatóbb közösség létrehozásához, ahol a munkavállalók és a szomszédok együtt élnek és dolgoznak.

Companies and communities, working together, can more effectively identify and address social issues and help create a more vibrant and sustainable community where employees and neighbors live and work.

Munkavállalók bevonása az adományozásba

Az Air Products alapítvány összegyűjti az arra jogosult amerikai munkavállalók felajánlását bármely jogosult 501c3 nonprofit szervezet részére, legfeljebb 10 000 dollár összeghatárig. A felajánlások száz százalékát az munkavállalóink által kijelölt szervezetek kapják. Az adományozási év összhangban áll az Air Products pénzügyi évével, amely október 1-től szeptember 30-ig tart. A szeptember 30. után tett adományokat a következő évi felajánlásoknak tekintjük. 

United Way LogoAz Air Products az United Way kiemelt támogatója és tisztelettel adózik a közösségben végzett fontos munkája iránt. 2019-ben az Air Products alkalmazottai és nyugdíjasai 3,4 millió dollárt gyűjtöttek a United Way részére, több száz szervezetet támogatva országszerte a felajánlással.