Biztonság

A biztonság kulcsfontosságú szerepet kap a vállalat azon célkitűzésében, hogy a világ legbiztonságosabb, legváltozatosabb és legjövedelmezőbb gázipari vállalata legyünk. Úgy gondoljuk, hogy ez erkölcsi kötelességünk is. Azt akarjuk, hogy munkatársaink ugyanolyan biztonságban és állapotban térjenek haza családjukhoz, mint amikor munkába érkeztek.

A biztonsággal kapcsolatos hitünk a mindenre kiterjedő biztonsági értékeinken alapszik, melyek kiemelik, hogy semmi sem fontosabb, mint a biztonság és hogy a biztonság betartása a foglalkoztatás alapfeltétele. Jelenlegi vezetésünk erre az erős alapra épült, így még biztonságosabb vállalattá válhattunk.

Évről évre arra törekszünk, hogy javítsuk kollégáink, ügyfeleink és a minket befogadó közösségek biztonságát. Ezzel a filozófiánkkal van összhangban az Air Products globális EHS irányelv, mely megerősíti elkötelezettségünket aziránt, hogy vezetők legyünk a biztonságos működésben, a biztonság folyamatos fejlesztésében, a sérülések és balesetek elkerülésében, a biztonságos üzemek és termékek fenntartásában, a biztonsági kockázatok kezelésében, valamint a biztonsági gyakorlataink és eredményeink nyilvános megosztásában. Minden munkatársunknak meg kell ismernie és be kell tartania globális EHS politikánkat

Célunk, hogy a világ legbiztonságosabb gázipari vállalata legyünk. Habár 2014 óta 63 százalékkal javítottuk a munkaidő kieséssel járó sérülési rátánkat és 22 százalékkal a nyilvántartott sérülési rátánkat, a 2019-es pénzügyi évben a biztonsági teljesítményünk nem volt elfogadható az Air Products szabványai szerint. Sajnos 2019-ben két vállalkozónk halt meg, egy Spanyolországban és egy Brazíliában. A balesetekkel kapcsolatos kockázatok meghatározása és kommunikálása érdekében a szükséges lépéseket megtették.

Safety Performance