Biztonságos szállítás

Biztonság és hatékonyság minden mérföldön

Az Air Products soforőrjei napi szinten képviselik a vállalatot ügyfeleink körében, miközben kialakítják a rólunk alkotott közvéleményt. Számos vásárlóhoz szállítanak ipari gázokat – például nitrogént, oxigént, argont, hidrogént, héliumot és más anyagokat – világszerte.  

Air Products Truck Driver

Ezek a sofőrök minden nap kihívást jelentő vezetési helyzetekkel találkoznak, ideértve a nagy forgalmat, az extrém időjárási körülményeket és a bonyolult szállítási helyszíneket. A biztonságra fókuszálva vezetőink minden igyekezetükkel azon vannak, hogy biztonságosan vezessenek egész úton, minden kézbesítésnél, minden nap. Sofőrjeink biztonságáról a biztonságos szállítójárműveink, a járművezetői képzés és az adatrögzítő és tanácsadó program (Data Enabled Coaching Program; DECP) gondoskodik. 

A DECP alapját a biztonsági teljesítményre és a jármű hatékonyságára vonatkozó adatok adják, melyeket kamionjaink esemény-rögzítő kamerái gyűjtenek, rögzítenek és továbbítanak. A DECP tanácsadói az adatokat és a videókat felhasználva visszajelzést adnak vezetőinknek, mely segít biztonságosabbá és hatékonyabbá tenni vezetésüket. A rögzített videók felhasználhatók a bekövetkezett incidensek kivizsgálására is, elősegítve a baleset kiváltó tényezők megismerését és kiemelve a megelőző tanácsadási és képzési lehetőségeket.