Erőforrások megőrzése

Szigorú környezetvédelmi célokat tűzünk ki az üvegházhatású gázokkal, az energia- és vízfelhasználással, valamint a kamionflottánkkal kapcsolatban. Az előrehaladást időről időre mérjük saját működésünk folyamatos javítása érdekében.

WaterKözös felelősségünk a levegő, a víz és a föld védelme. Ez tükröződik azon alapvető törekvésünkben, hogy segítsünk megoldani a ma és a holnap energetikai és környezeti kihívásait.

Elkötelezettek vagyunk a
teljesítményünk fejlesztése mellett azáltal, hogy hatékonyan működünk, figyelembe vesszük a környezetvédelmi szempontokat létesítményeink és termékeink tervezésénél, hatékonyan kezeljük a környezeti kockázatokat és 
átlátható módon kommunikáljuk környezetvédelmi teljesítményünket. Noha erőforrás-felhasználásunk és károsanyag-kibocsájtásunk növekedhet a termékeink iránti növekvő társadalmi és vásárlói igények miatt, hatékonyságunk és környezeti fejlesztéseink lehetővé teszik számunkra, hogy jobbá tegyük ügyfeleink folyamatait és termékeinket anélkül, hogy arányosan növelnénk a levegő szétválasztó egységeink (air separation unit; ASU) és a hidrogén és szén-monoxid (HyCO) előállító üzemeink ökológiai lábnyomát.

2019-ben tovább haladtunk a 2020-as környezeti fenntarthatósági céljaink (2015-ös kiindulási év) megvalósítása felé:

  • Energiát takarítottunk meg azáltal, hogy a levegő szétválasztó egységeink esetében 2,5%-kal, a hidrogén és szén-monoxid előállító üzemeink esetében pedig 1,5%-kal csökkentettük az energia-felhasználás intenzitását 
  • 2%-kal csökkentettük az üvegházhatásúgáz-kibocsátásunkat 
  • Javítottuk hatékonyságunkat és 10%-kal csökkentettük az szállításhoz kapcsolódó CO₂ -kibocsátásunkat
  • 5%-kal csökkentettük vízfelhasználásunkat 

A 2020-as fenntarthatósági céljainkat elérve új fenntarthatósági célokat tűzünk ki.