Animated loader dots14ComingSoonAnimated loader dots
green leaf with dew

Növekedés

A fenntarthatóság a növekedési stratégiánk az Air Productsnál. A fenntarthatóság megteremti növekedési lehetőségeinket, növekedési lehetőségeink pedig támogatják fenntarthatósági fókuszunkat és céljainkat.

 

 

Two pillars of Air Products' sustainability strategy: core industrial gases business and blue and green hydrogenAz Air Productsnál a fenntarthatóság a növekedési stratégiánk, amely stratégiánk két pillérét támogatja: a miénket az ipari gázokkal kapcsolatos fő üzletág és a miénk kék és zöld hidrogén üzlet.

Az Air Products alapvető ipari gázai több tucat iparágban segítenek a vállalatoknak abban, hogy javítsák a hozamot, csökkentsék az energiafogyasztást és csökkentsék a károsanyag-kibocsátást, vagyis többet termeljenek kevesebbel, miközben csökkentik a környezetre gyakorolt ​​hatást. Például oxigénünk és hidrogénünk lehetővé teszi az üzemanyagok jobb elégetését, ami csökkenti a károsanyag-kibocsátást, a nitrogénünket pedig az élelmiszerek fagyasztásakor használják fel a termékminőség javítására és a hulladék mennyiségének csökkentésére.

2022-ben lehetővé tettük ügyfeleinknek, hogy elkerüljék az üvegházhatású gázok kibocsátását, összesen 86 millió tonna CO2e-t, ami több mint háromszorosa a saját, Scope 1 és 2 CO2e-kibocsátásunknak. További információért tekintse meg 2023-as Fenntarthatósági Jelentésünket.

Folytatjuk a munkát világméretekben, elsőként tiszta energia projektek a nehéz szállítási és ipari ágazatok szén-dioxid-mentesítésére összpontosított. Felismerve, hogy minden másodperc késedelem egy elszalasztott lehetőség a dekarbonizáció előmozdítására, az Air Products 2022-ben bejelentette, hogy $4 milliárddal növeli tőkekötelezettségünket annak érdekében, hogy a zéró és alacsony szén-dioxid-kibocsátású hidrogén- és az első lépésben megvalósított projektekre tervezett összköltségünket megnöveljük. mint $15 milliárd 2027-re.