Növekedés

Segítjük ügyfeleket a fenntarthatóságuk javításában a nagyobb termelékenység, jobb minőségű termékek gyártása, csökkentett energiafelhasználás és alacsonyabb károsanyag-kibocsátás révén.

Green plantAz Air Products-nál fontos törekvés vezérel minket: közösen újítani az ügyfelekkel és segíteni őket a fenntarthatóbbá válásban. Olyan termékeket gyártunk, melyek javítják az energiahatékonyságot, csökkentik a környezeti hatásokat és támogatják a társadalom egészséges és biztonságos életmódját, valamint az életminőség javítását. 2019-ben a bevételek 53%-a fenntartható megoldásokból származott, meghaladva ezzel a kitűzött 50%-os célunkat.

Elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ügyfeleink működése fenntarthatóbbá váljon. Haladásunkat a szén-dioxid-kibocsátás csökkenésének mérésével és a fenntartható működést elősegítő termékeink értékesítésének nyomonkövetésével ellenőrizzük. Ezek a termékek javítják az energiahatékonyságot, csökkentik a környezeti hatást és/vagy társadalmi igényeket elégítenek ki. A termékeink segítségével 2019-ben 69 millió tonnával csökkentettük a CO₂-kibocsájtást.