Fenntartható folyamatok kidolgozása

„’30-ra harmadannyi CO₂-kibocsátás” fenntarthatósági cél

Az Air Products kötelezettséget vállalt arra, hogy a szén-dioxid-kibocsátását (kg CO₂/MM BTU) egyharmadával csökkenti 2030-ig a 2015-ös kiindulási értékekhez képest. A cél elérésének kulcselemei a szén-dioxid-megkötő projektek; az alacsony szén-dioxid-kibocsátású és a szén-dioxid-mentes projektek; a működési kiválóság; és a megújuló energia fokozott felhasználása. 

Fenntarthatósági kötelezettségvállalásainkat számos alkalommal sikerrel teljesítettük, vagy akár meg is haladtuk a kitűzött célt. A „’30-ra harmadannyi CO₂ -kibocsátás” cél összhangban van az Air Products üzleti stratégiájával és magasabb rendű céljával azzal kapcsolatban, hogy munkavállalóink világszerte együttműködve megoldásokat találjanak a jelentős energetikai és környezeti kihívásokra.
Air Products Announces

A globális női és amerikai kisebbségi képviselet céljai

Az Air Products nyilvánosan megfogalmazott céljának részeként, miszerint a világ legváltozatosabb gázipari vállalata leszünk, újabb látványos, transzparens lépést teszünk e célkitűzés elérése érdekében új célok kitűzésével, hogy tovább növeljük a nők és kisebbségek százalékos arányát a szakmai és vezetői szerepekben. 2025-re az Air Products célja, hogy világszerte legalább 28 százalékos női képviseletet érjen el a szakmai és vezetői tisztségek körében és legalább 20 százalékos kisebbségi képviseletet érjen el ugyanezeknél a pozícióknál az Egyesült Államokban. Ezek az arányok 2020-ban 25, illetve a 17 százalék. 

Ennek a befogadó munkahelyi környezetnek az elérése érdekében az Air Products sokféleségre, befogadásra és bevonásra törekvő stratégiája (Diversity, Inclusion & Belong strategy) négy kulcsfontosságú területre összpontosít: sokszínű tehetségek bevonzása és alkalmazása; a tehetségek fejlesztése; a vezetői elszámoltathatóság és elkötelezettség kiépítése; és befogadó kultúra kialakítása. 
Goals for Diversity in Professional and Managerial Roles

2020-as Fenntarthatósági célok

2016-ban az Air Products számos fenntarthatósági célt tűzött ki a Grow-Conserve-Care fenntarthatósági programunk keretein belül. Ezt a programot a legfontosabb érdekelt felek visszajelzései és a fenntarthatósági prioritásaink alapján dolgoztuk ki. 2019-ben is jól haladtunk e célok elérése érdekében és amint elérjük a 2020-as fenntarthatósági célkitűzéseket, újakat határozunk meg.

Grow • Conserve • Care