logo Go to Home Page

A légzés alkoholmérése

A társadalomban egyre nagyobb az igény a biztonság fokozására és a munkahelyi kábítószerrel és alkoholfogyasztással járó események szintjének csökkentésére.

A szervezetek ma már gyakran használnak levegőalkohol-analizátorokat, amelyek képesek megmutatni az egyének kilélegzett levegőben jelenlévő alkoholszintjét. Ezen a piacon való segítségnyújtás érdekében számos etanolos gázkeveréket fejlesztettünk ki, amelyek megfelelnek és meghaladják a piaci követelményeket.

Ezeket a legmagasabb színvonalon gyártják, és kompatibilisek mind a kézi egységek, mind a motor reteszelőinek főbb gyártói márkáival; ezek közé tartozik a Drager, Lion, Intoximeter és Alcolock Countereasure Systems (ACS).

Töltse le a légalkohol-mérés és a motor reteszelés kalibráló gázai prospektust

Az Air Products lélegzet alkoholszintjét mérő gázkeverékeinek előnyei

A koncentrációk teljes skálája

Az Air Products alapfelszereltségként etanol-keverékeket szállíthat a berendezés kalibrálásához, hogy megfeleljen az Ön országában érvényes törvényes korlátoknak.

Gyors kiszállítások

Standard termékkínálatunk egyik eleme, hogy a szállítmányokat gyorsan el tudjuk juttatni Önhöz.

Kompatibilitás

A gázkeverékek az összes általánosan ismert hordozható és motor reteszelő berendezés gyártójával működnek

Teljes ajánlat

A gázkeverékek kiegészítéseképp szabályozók teljes köre áll rendelkezésre, amely lehetővé teszik a berendezés könnyű kalibrálását

Questions? We've got answers.

CONTACT US

Kérdezze meg a Szakértőt

Trish Lees

Üzletfejlesztési szakember

"Hány tesztet lehet elvégezni az egyes tartályok használatával?"
A műszergyártó általában megadja az üzemeltetési eljárásához szükséges gázáramot. Az Air Products legnagyobb tartályai hozzávetőlegesen 110 liter űrtartalmúak, ezért egy 10 másodperces válaszidővel rendelkező műszert 1,0 liter/perc rögzített gázárammal több százszor tesztelhetünk a 110 literes tartály használatával.

Gázok

Az Air Products gázai, amelyeket általában gáz halmazállapotú és folyékony formában szállítanak, lehetővé teszik az ipar számos területén az ügyfelek számára, hogy javítsák környezeti teljesítményüket, termékeik minőségét és termelékenységét.

Speciális gázok

UHP-gázok, folyamat, kalibrálás és ISO 17025 akkreditált keverékek az ellátási módok széles skálájában.

Palackok

A hagyományos megoldás kis volumenű gázellátáshoz. A palackokat különböző kiszerelésben (10 és 50 liter között), nyomással és gáztisztasággal ajánljuk a gázok és gázkeverékek széles skálájához. Válasszon a hagyományos palackok vagy a beépített szabályozós innovatív Integra® palackjaink közül

ERŐFORRÁSKÖZPONT