Animated loader dots14ComingSoonAnimated loader dots
alcohol monitor
Gázérzékelés

A légzés alkoholmérése

A társadalomban egyre nagyobb az igény a biztonság fokozására és a munkahelyi kábítószerrel és alkoholfogyasztással járó események szintjének csökkentésére.

A szervezetek ma már gyakran használnak levegőalkohol-analizátorokat, amelyek képesek megmutatni az egyének kilélegzett levegőben jelenlévő alkoholszintjét. Ezen a piacon való segítségnyújtás érdekében számos etanolos gázkeveréket fejlesztettünk ki, amelyek megfelelnek és meghaladják a piaci követelményeket.

Ezeket a legmagasabb színvonalon gyártják, és kompatibilisek mind a kézi egységek, mind a motor reteszelőinek főbb gyártói márkáival; ezek közé tartozik a Drager, Lion, Intoximeter és Alcolock Countereasure Systems (ACS).

Az Air Products lélegzet alkoholszintjét mérő gázkeverékeinek előnyei

ap0030-gas-mixtures
A koncentrációk teljes skálája

Az Air Products alapfelszereltségként etanol-keverékeket szállíthat a berendezés kalibrálásához, hogy megfeleljen az Ön országában érvényes törvényes korlátoknak.

ap0003-van
Gyors kiszállítások

Standard termékkínálatunk egyik eleme, hogy a szállítmányokat gyorsan el tudjuk juttatni Önhöz.

1040-check-mark
Kompatibilitás

A gázkeverékek az összes általánosan ismert hordozható és motor reteszelő berendezés gyártójával működnek

ap0029-specialty-gases
Teljes ajánlat

A gázkeverékek kiegészítéseképp szabályozók teljes köre áll rendelkezésre, amely lehetővé teszik a berendezés könnyű kalibrálását

Felajánlások

Kérdezze meg a Szakértőt

Expert Trish Lees
Trish Lees

Üzletfejlesztési szakember

Hány tesztet lehet elvégezni az egyes tartályok használatával?

A műszergyártó általában megadja az üzemeltetési eljárásához szükséges gázáramot. Az Air Products legnagyobb tartályai hozzávetőlegesen 110 liter űrtartalmúak, ezért egy 10 másodperces válaszidővel rendelkező műszert 1,0 liter/perc rögzített gázárammal több százszor tesztelhetünk a 110 literes tartály használatával.