Animated loader dots14ComingSoonAnimated loader dots
alcohol monitor
Gázérzékelés

A légzés alkoholmérése

A társadalomban egyre nagyobb az igény a biztonság fokozására és a munkahelyi kábítószerrel és alkoholfogyasztással járó események szintjének csökkentésére.

A szervezetek ma már gyakran használnak levegőalkohol-analizátorokat, amelyek képesek megmutatni az egyének kilélegzett levegőben jelenlévő alkoholszintjét. Ezen a piacon való segítségnyújtás érdekében számos etanolos gázkeveréket fejlesztettünk ki, amelyek megfelelnek és meghaladják a piaci követelményeket.

Ezeket a legmagasabb színvonalon gyártják, és kompatibilisek mind a kézi egységek, mind a motor reteszelőinek főbb gyártói márkáival; ezek közé tartozik a Drager, Lion, Intoximeter és Alcolock Countereasure Systems (ACS).

Az Air Products lélegzet alkoholszintjét mérő gázkeverékeinek előnyei

ap0030-gas-mixtures
A koncentrációk teljes skálája

Az Air Products alapfelszereltségként etanol-keverékeket szállíthat a berendezés kalibrálásához, hogy megfeleljen az Ön országában érvényes törvényes korlátoknak.

ap0003-van
Gyors kiszállítások

Standard termékkínálatunk egyik eleme, hogy a szállítmányokat gyorsan el tudjuk juttatni Önhöz.

1040-check-mark
Kompatibilitás

A gázkeverékek az összes általánosan ismert hordozható és motor reteszelő berendezés gyártójával működnek

ap0029-specialty-gases
Teljes ajánlat

A gázkeverékek kiegészítéseképp szabályozók teljes köre áll rendelkezésre, amely lehetővé teszik a berendezés könnyű kalibrálását

Felajánlások

Ask the Expert

Expert Trish Lees
Trish Lees

Üzletfejlesztési szakember

How many tests can be performed using each canister?

The instrument manufacturer normally states the gas flow rate required in their operating procedures. Air Products' largest canisters hold approximately 110 litres, so an instrument with a response time of 10 seconds using a fixed flow of gas of 1.0 lpm might be tested several hundred times using the 110L canister.