logo Go to Home Page

Képzeld újra, mi lehetséges.

Egy céggel, akit érdekel.

Napirendre tűzzük az Ön jólétét.

Az Air Productsnál végzett munka nem csak versenyképes fizetésekről és fantasztikus lehetőségekről szól. Hozzáférést biztosítunk az előnyök és források egész sorához, amelyek segítségével gondoskodhat önmagáról és családjáról.

Szerepkörétől és tartózkodási helyétől függően számos előnyre lehet jogosult, amelyek célja jólétének gondozása. Minden egyes személy egyéni körülményeit figyelembe véve a rendelkezésre álló előnyök és erőforrások a következők lehetnek:

  • Egészségügyi tervek
  • Fizetett szabadság és nyaralás
  • Egyéb szabadság: személyes, családi, katonai, oktatási
  • Életbiztosítás
  • Személyi balesetbiztosítás
  • Munkavállalói elismerési programok
  • Alkalmazotti referencia programok
  • Egyéb lehetséges juttatások közé tartozik a nyugdíj-előtakarékossági tervek, az autó-/szállítási juttatások és még sok más.

Globális egészség- és wellness-kezdeményezéseket is működtetünk, és az alkalmazottak és családjaik számára erőforrásokat és eszközöket biztosítunk személyes egészségük javításához és megőrzéséhez, valamint az egészséges életmódhoz. Az Egyesült Államokban pedig ingyenes forrás- és ajánlási szolgáltatást kínálunk gyakorlati tanácsokhoz a gyermekneveléssel és gyermekgondozással, az idősgondozással, a pénzügyi és egyetemi tervezéssel, a nyugdíjtervezéssel és még sok mással kapcsolatban.


Jó érzés, hogy nálunk dolgozhat

Az Air Products-alkalmazotti munka kézzelfogható előnyein kívül számos egyéb ok is van arra, hogy jól érezze magát itt dolgozni. 

Hiszünk abban, hogy a tanulás egy életen át tartó folyamat, ezért bármilyen pozícióban is van a vállalatnál, erőforrásainkon és eszközökön keresztül segítünk fejleszteni tehetségét és készségeit, hogy teljes mértékben kiaknázhassa a benne rejlő lehetőségeket. Arra is ösztönözzük az alkalmazottakat, hogy osszák meg idejüket és tehetségüket azzal, hogy munkaidőben szánnak időt önkéntességre.

A közvetlen „családunkon” túl is törődünk, büszkén támogatjuk azokat a közösségeket szerte a világon, amelyekben dolgozunk, hogy segítsük boldogulásukat és céljaik elérését, valamint ambiciózus környezetvédelmi célokat tűzünk ki saját működésünk folyamatos fejlesztésére és egy jobb világ fenntartására mindenki számára. . 

A fenntarthatóságban gyökerező tereprendezés

Az Air Products globális központjának tereprendezése egy változatos ökoszisztéma és beporzóbarát rétek projekt része, amelynek célja a víz, az üzemanyag, a műtrágya és a növényvédő szerek csökkentése. Szándékosan eltér a hagyományos, gyakran nyírt és kezelt pázsitoktól, és változatos élőhelyet kínál a vadon élő állatok számára, miközben megőrzi az erőforrásokat, ami összhangban van a fenntarthatóság iránti elkötelezettségünkkel.

A többéves rétprojekt olyan őshonos füvekkel és vadvirágokkal beültetett területeket foglal magában, amelyek magasra nőhetnek, így vonzzák a vadon élő állatokat, támogatják a beporzókat (például a kolibriakat, méheket és lepkéket), és az évszakokon keresztül változó kilátást nyújtanak.

Ebben a New York Times cikkben többet megtudhat erről a növekvő vállalati tereprendezési trendről, és további fényképeket tekinthet meg globális központunk campusáról.
New York Times cikkbe

Készen áll, hogy elhozza a lehetséges?

Keresse meg a legújabb álláslehetőségeket az Air Products segítségével.

Álláskeresés

Forrásközpont