Miért érdemes itt dolgozni?

Képzelje el, hogy egy olyan vállalatnál dolgozik, amely az Ön jólétét tűzte ki célul. Az Air Productsnál nem csupán versenyképes fizetéseket és juttatásokat kínálunk. Gondoskodunk arról, hogy hozzáférjen olyan előnyökhöz és erőforrásokhoz, amelyek segítik Önt, hogy gondot viselhessen családjáról.

Pozíciójától és tartózkodási helyétől függően különféle juttatásokra tehet szert. Az Egyesült Államok állandó munkavállalói számára olyan díjazást kínálunk, amelyet elvárhat egy olyan nemzetközi vállalattól, mint az Air Products. Mert munkatársaink jóléte fontos számunkra. Ezért mérlegeljük minden dolgozónk egyéni körülményeit és ezek alapján kínálunk különféle juttatásokat és erőforrásokat az Ön számára, mint például:

  • Egészségügyi tervek
  • Fizetett szabadság és nyaralás
  • Egyéb szabadság: személyes, családi, katonai, oktatási
  • Életbiztosítás
  • Személyi balesetbiztosítás
  • Munkavállalói elismerési programok 
  • Alkalmazotti referencia programok

Számos egyéb előny is a rendelkezésére állhat, mint például nyugdíj-előtakarékossági terv, gépjármű/utazási támogatás és még sok más.

Nemzetközi Wellness Kezdeményezések

Nemzetközi egészségügyi és wellness kezdeményezéseink támogatást nyújtanak a munkavállaók és családtagjaik számára a személyes egészségük javítása és fenntartása, valamint az egészséges életmód követése érdekében.

Életforrások

Az Egyesült Államokban térítésmentes és beutalóval igénybe vehető szolgáltatással rendelkezünk, ahol a szülői és gyermekgondozási, idősgondozási, pénzügyi és főiskolai, nyugdíjtervezési és egyéb kérdésekkel kapcsolatos gyakorlati tanácsokat és útmutatókat nyújtunk.

Discover why Air Products has attracted talented, caring and successful employees for 80 years.