Animated loader dots14ComingSoonAnimated loader dots
Careers

Karrier

Az Air Productsnál folytatott munkavállalás előnyei

Számos előnyt nyújtunk Ön és családtagjai részére. Míg az előnyök a munkavállalás helyétől és a betöltött pozíciótól függően változnak, az alábbiakban bemutatjuk a teljes munkaidőben foglalkoztatottak számára kínált lehetőségek egy részét.

ap0165-expertise
Tanulás és fejlődés

Hisszük, hogy a tanulás egy életen át tartó folyamat, Segítjük munkatársainkat tehetségük és készségeik fejlesztésében azáltal, hogy erőforrásokat és eszközöket biztosítunk, melyek lehetővé teszik számukra teljes potenciáljuk kiaknázását.

ap0106-handshake
Segítségnyújtás ösztönzése

Önkéntes központú kultúránk arra ösztönzi az alkalmazottakat, hogy osszák meg idejüket és tehetségüket. Vállalati politikánk lehetővé teszi a munkavállalók számára, hogy a vállalat minden szintjén önkénteskedhessenek munkaidőben, vezetőik támogatásával.

ap0184-cost
Versenyképes fizetés

Versenyképes fizetéseket kínálunk, hogy idevonzzuk, motiváljuk és megtartsuk a legnagyobb tehetségeket. Számíthat arra, hogy versenyképes fizetési ajánlatot kap, mellyel elismerjük a vállalat számára nyújtott tapasztalatait, készségeit és képességeit.

ap0117-road
Rugalmas munkarend

Mi megértjük, hogy mindenkinek van élete a munkán kívül is. Ezt felismerve rugalmas munkamegállapodást kínálunk, hogy kényelmesen el tudja intézni munkán kívüli teendőit is. Munkapozíciójától és tartózkodási helyétől függően több lehetőség áll rendelkezésére.

ap0035-sustainability
Fenntarthatóság

Rendkívül fontos számunkra a környezet védelme. Komoly célokat tűzünk ki környezetvédelmi teljesítményünket illetően és időről időre lemérve az elért haladást folyamatosan javítunk tevékenységünkön. Büszkék vagyunk arra, hogy világszerte több száz közösségbe tartozhatunk, partnerségeket építünk, folyamatosan növekszünk és hozzájárulunk a közös célokhoz.

ap0153-enhancedcustomerexperience
Munkavállalói tapasztalat

A toborzástól kezdve a csapatba illeszkedésen, majd a folyamatosan előrehaladó karrieren át egészen a nyugdíjazásig kiemelten fontos számunkra a vonzó munkavállalói légkör kialakítása, ahol az emberek úgy érzik, hogy idetartoznak és számítanak. Munkatársainknak lehetőségük van jelentőségteljes munkát végezni egy pozitív munkakörnyezetben megbízható csapatok és vezetők irányítása mellett.

Karrierutak a sikerhez

Olyan emberekre van szükségünk, akik elkötelezettek a jövő megteremtése iránt. Olyanokra, akik szenvedélyesek és elkötelezettek a helyes megoldások iránt és meg nem szűnő vágyat éreznek a tanulásra, a fejlődésre és a cselekvésre. Ez mind Önre illik? Ha igen, tekintse meg álláslehetőségeinket.

Büszkék vagyunk arra, hogy együttműködve változást érhetünk el.

I get to work with experienced professionals that I can learn from and know that they will push me to take on new and challenging opportunities.

Ankit, Merchant Research & Development

Keep an open mind so you don't miss out on experiences. Also, make connections early – network as soon as possible so people know who you are. Relationships are very important.

Jusline, Applications Analyst

We have an attitude toward safety. And that’s a good thing.

Joe, IG Driver Trainer

Air Products has given me the flexibility of rotation that allows you to know other disciplines, other plants and ways of working within the company.

María, Engineer in Lean Six Sigma Black Belt

I like that I work for a company that not only targets the profitability but also values diversity and safety as the core of the company’s culture.

Chia-Hang, IT Advanced Analytics

Air Products has given me the opportunity to balance work and life by allowing me to work flexible hours. I managed to contribute a lot to the company and I still have time for my family.

Nakia, SOD Oversight Lead

Air Products is a unique business, our customers span from fast food outlets to the cutting edge of technology in pharmaceuticals, research and atomic energy. Finding a solution to meet the customer’s needs is very satisfying.

Amin, Project Engineer - CryoEase

Diversity and Inclusion

With more than 19,000 employees in 50 countries, diversity and inclusion is a valued part of the culture of Air Products. The unique perspectives and experiences our employees bring to their work are essential to meeting our customers’ needs and bringing innovation to the wide range of markets we serve, from food processing to metals processing to transportation. That is why we’ve set a goal to become the most diverse industrial gas company in the world and why we foster a collaborative and respectful work environment where everyone can achieve their true potential.

Jelentkezési folyamat

ap0094-number-1
Álláskeresés

Állásokat kereshet és pályázhat Karrierközpontunkban (link a Workday-re). Miután létrehozta profilját és feltöltötte önéletrajzát a rendszerünkbe, jelentkezhet bármelyik jelenlegi nyitott pozícióra. 

ap34-number-2
Interjú

Ha interjúra választják, kérjük, készüljön fel arra, hogy részletezze készségeit és képességeit, tudását, érdeklődési területeit, fejlődési céljait és munkaköri elvárásait.

ap35-number-3
Állásajánlat

Ha kiválasztják egy pozícióra, akkor állásajánlatot kap!

Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan kereshetek nyitott pozíciókat?

Görgessen le az „Állások az Air Products-nál” részhez és kattintson a „Álláskeresés” gombra. Az új felhasználóknak létre kell hozniuk egy felhasználói fiókot, majd visszatérő felhasználóként e-mailjükkel és jelszavukkal jelentkezhetnek be.

Az Állások keresése oldalon írja be a keresési feltételeket. Keresési feltételek a munkakörrel, lokációval kapcsolatos vagy egyéb kulcsszavalat tartalmazhatnak. Az alapértelmezett keresési nyelv az angol; azonban kereshet az oldal jobb felső sarkában felsorolt nyelvek bármelyikén. Ha nem ad meg keresési feltételeket, akkor az összes angol nyelven közzétett nyitott pozíció bekerül a keresési eredmények közé. Mivel ez egy nemzetközi karrierközpont, az állásajánlatokat Észak- és Dél-Amerikában, Európában, Ázsiában és a Közel-Keleten teszik közzé. 

Ha a beállított keresési feltételekkel nem kapta meg a kívánt eredményt, törölje a feltételeket és írja be újra. 

Ha ez nem adta ki a szükséges találatok, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk Tehetség menedzsment. Adja meg a nevét, a telefonszámát és röviden írja le a problémát.

Read more...