logo Go to Home Page

Diverse group of employees| Készen állsz arra, hogy újragondold, mi a lehetséges?

Te tartozol és számítasz

A sokszínűség minden tevékenységünk sarokköve az Air Productsnál. Bármit csinálsz, bárhonnan származol, elkötelezettek vagyunk irántad; itt mindenki hangja hallatszik, és mindenki tudja, hogy nagyra értékelik. Szívesen látunk mindenféle háttérrel rendelkező embereket, akik sokszínűségüket és egyedi tapasztalataikat hasznosítják, és nap mint nap összehozzuk őket, hogy olyan megoldásokat hozzunk létre, amelyek az űrbe juttatják az embereket, életeket mentenek a kórházakban, és forradalmi megaprojekteket építenek, amelyek elősegítik a dekarbonizációt. Ezért az Air Productsnál te tartozol és számítasz. 

Tudj meg többet

Növekszik velünk

Az Air Products a világ minden sarkában megtalálható. Csapatunk több mint 21 000 embert foglalkoztat több mint 50 országban, és a világ egyik vezető ipari gázipari vállalata vagyunk. Olyan lehetőségeket tudunk kínálni, mint senki más – és ahogy mi növekedünk, úgy te is. Minden nap új lehetőségek merülnek fel, és ha akarod, a tiéd lehet. Ha megadja az izgalmat és a vágyat a jövő alakításához, képzést, tapasztalatot és okos, szenvedélyes embereket biztosítunk a munkához. Ha újra szeretné képzelni, mi lehetséges, akkor jó helyen jár.

Mit jelentene számodra az Air Productsnál dolgozni...

Helyezze előtérbe a biztonságot
A biztonság csak RÁD szól. Nál nél
Levegő termékek, a legfontosabb eszközünk az embereink. Számunkra semmi sem fontosabb, mint az Ön biztonsága. Nem a termelési szint, az értékesítés vagy a nyereség. Éppen ezért az egyetlen elfogadható célunk a nulla incidens. Erkölcsi felelősségünk egymás és közösségeink biztonságának megőrzése. 
Tartozik és számít
A sokszínűség minden tevékenységünkön áthatol
Légitermékek ― motivált munkatársaink, globális ügyfeleink, valamint az általunk hozott egyedi háttér és kilátások révén. Kiaknázzuk és kihasználjuk ezt a sokszínűséget és tapasztalatot, hogy a legjobb ötletekhez és innovációkhoz jussunk, amelyek végső soron magasabb célunk felé visznek bennünket.


építsük együtt a holnapot
Minden nap összejövünk, ambíció és innováció hajtja, közös szenvedéllyel és izgalommal a jövő iránt, amelynek felépítésében segítünk. A DNS-ünkben benne van, hogy egyként dolgozzunk azzal a félelem nélküli szándékkal, hogy jobb utat találjunk.
Nőj velünk
Ahogy az Air Products folyamatosan növekszik, Ön is növekszik. Naponta új lehetőségek jelennek meg, egyszerűen akarnod kell őket, és meg kell szerezned őket. Ön a karrierje és személyes céljai megvalósításának élén áll. A velünk való növekedés sokkal több, mint nagyszerű képzési programok, ez az a tapasztalat és tanulás, amelyet a munka során szerez, miközben komolyan okos és szenvedélyes kollégákkal dolgozik szerte a világon.

Találd meg a jövődet

Az Air Productsnál minden nap új lehetőségek nyílnak meg. Nézze meg őket itt.

Vigyázni rád

Számos előnnyel jár mind Ön, mind családja számára, ha velünk dolgozik. Miközben változnak
Helytől és beosztástól függően itt van az, amire teljes munkaidős alkalmazottként számíthatsz.

Készen áll, hogy elhozza a lehetséges?

Keresse meg a legújabb álláslehetőségeket az Air Products segítségével.

Álláskeresés

Forrásközpont