Animated loader dots14ComingSoonAnimated loader dots
Leaves and sky

Fenntarthatóság

A fenntarthatóság központi célunk, hogy összehozzuk az embereket, hogy együttműködjenek és innovatív megoldásokat találjanak a világ legjelentősebb energia- és környezeti fenntarthatósági kihívásaira. Magasabb célunkat üzleti stratégiánk két pillérén keresztül valósítjuk meg, amelyeknek a fenntarthatóság az alapja: az ipari gázokkal kapcsolatos fő üzletágunk és a kék és zöld hidrogén üzletágunk. Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy jót tehetünk bolygónkért, miközben részvényeseink számára is megtérülést keresünk.

Sustainability Implementation Framework


To manage sustainability and make progress towards our goals, we use a Sustainability Implementation Framework
comprised of three areas — Grow, Conserve and Care. Our sustainability initiatives and programs
are defined in line with these three areas, and our sustainability goals are lined up accordingly.

Green Finance Framework

Létrehoztuk a Zöld Pénzügyi Keretrendszerünket, hogy finanszírozási tevékenységeinket még jobban összehangoljuk fenntarthatósági stratégiánkkal és kötelezettségvállalásainkkal. A Keretrendszer felvázolja azon zöld finanszírozási eszközök módszertanát és elveit, amelyeket az Air Products bocsáthat ki a fenntarthatósági stratégiánkhoz hozzájáruló támogatható projektek finanszírozására és/vagy refinanszírozására.

Sustainability in Action

We are committed to helping our customers improve their sustainability performance, reducing our environmental impacts, and supporting our employees, communities and stakeholders. See how we are putting our sustainability commitments into action to make a difference for our world.