logo Go to Home Page

Sokszínűség, befogadás és hovatartozás

Egyénileg erős, együtt erőteljes

Az Air Products tehetséges embereket hív össze innovatív az előttünk és az ügyfeleinkkel szembeni, valamint a világ előtt álló kihívások megoldására. Ez része a magasabb rendű céljainknak, épp úgy, mint egy első osztályú vállalat létrehozása, ahol az emberek érezhetik, hogy ide tartoznak és számítanak, élvezik a munkába járást, és büszkék arra, amit csinálnak.

Múltbeli és jövőbeni sikereink a különböző kultúrájú és háttérrel rendelkező emberek közötti együttműködés elősegítésén alapulnak. Új földrajzi növekedéssel globálisan bővítjük az Air Products családot. Ahogy növekszünk a világ újabb és újabb régióiban, értékeinket a Sokszínűség és a befogadás területén magunkkal visszük oda, ahol a kisebbségek és a nők társadalmi szerepe még mindig fejlődőben van.

We Stand Together

Message from Seifi Ghasemi:

We stand together against the disease of racism.

We stand together against the malady of hate.

We stand together in our shared humanity and equality.

We stand together on the fundamental right of every person to be treated with dignity and respect.

We stand together.

Találja meg a helyét az Air Productsnál.

Látogasson el a Karrier oldalunkra, ahol megtalálja a jelenlegi állásajánlatokat, és munkatársaink tapasztalatai alapján fedezze fel, milyen az Air Productsnál dolgozni.

KARRIER

Raising the Bar for Diversity, Inclusion and Belonging

Our higher purpose goes beyond just delivering superior financial performance. Our higher purpose includes bringing people from all walks of life together to collaborate and innovate solutions to the world’s most significant energy and environmental sustainability challenges. 

To support our goal of being the most diverse industrial gas company in the world, Air Products is taking a measurable, transparent step to further increase the number of females and U.S. minorities in professional and managerial roles. By 2025, we aim to achieve at least 28 percent female representation in these roles globally, and 30 percent minority representation in these roles in the U.S.

By being transparent about Air Products’ goals and our progress against them, we can visibly demonstrate our genuine commitment to diversity, inclusion and belonging, and bring everyone along on the journey with us.

Read News Release

A Sokszínűség értéke

Az Air Products lesz a legbiztonságosabb, legváltozatosabb, és a világ legjövedelmezőbb ipari gázipari vállalata, amely kiváló szolgáltatást nyújt ügyfeleink számára.

Sokszínűségi célok
Tükrözze azokat a közösségeket, ahol üzleti tevékenységet folytatunk, és teljes mértékben kihasználjuk a rendelkezésre álló tehetségek Sokszínűségét. 2025-re az Air Products célja:

  1. Legalább 28 százalékra növelni a nők képviseletét a szakmai és vezetői populációban világszerte; és
  2. Legalább 20 százalékos kisebbségi képviselet ugyanabban a egyesült államokbeli populációban 

Befogadási célok
Vezetői gyakorlatok beágyazása egy olyan tiszteletteljes munkahely létrehozása érdekében, ahol rendszeresen igényt tartunk a sokszínű gondolkodásra, és ahol az emberek úgy érzik, magabiztosan fejthetik ki álláspontjukat.

 

AZ INKLUZÍV KULTÚRA ÁPOLÁSA

"Meg kell teremtenünk egy olyan légkört, amely a mindenki iránti tiszteleten alapul, származástól függetlenül. Ha olyan embereket veszel fel, akik úgy néznek ki, mint te, úgy beszélnek, mint te, és úgy gondolkodnak, mint te, akkor hogyan találod meg az egyedi perspektívát? Hogyan támadhatnád meg a status quót, ha a csapatban mindenki egyformán látja a világot? "

- Seifi Ghasemi, az igazgatótanács feje, elnök és vezérigazgató

Alkalmazottak bevonása és közösségeink építése

Együttműködünk olyan szervezetekkel, amelyek támogatják a sokszínű tehetségeket, így inspirálva a jövőbeli tudósokat, mérnököket és szakképzett technikusokat egy sokszínű munkaerő építésére mind a jelen, mind a jövő számára. 
TUDJON MEG TÖBBET