logo Go to Home Page

Vezetés

Hisszük, hogy az Air Productsba történő befektetés - sőt, bármely vállalatba történő befektetés - hiten alapul, és hitet csak akkor lehet kivívni, ha integritással és elszámoltathatósággal működünk. Ezek az alapvető értékek képezik minden cselekedetünk alapját. Mindig is szilárd meggyőződésünk volt, hogy a legjobb módja annak, hogy nagyszerű vállalattá váljunk, és értéket biztosítsunk ügyfeleinknek és részvényeseinknek, ha tisztességesek, becsületesek és etikusak vagyunk üzleti gyakorlatunkban és munkahelyi személyes magatartásunkban is. 
 Az Air Products híres arról a minőségről, integritásról és jóindulatról, amely sikerünk sarokköve. A kihívásoktól függetlenül továbbra is a legmagasabb etikai normák szerint élünk és működünk. Amint az üzleti környezet folyamatosan változik, a jövőben ugyanolyan szilárdan kötelezzük el magunkat az őszinteség, a tisztesség és az átláthatóság iránt, amely értékek már 80 éve erősen tartanak bennünket.

Magatartási kódex

Az integritás - etikus magatartás és szavahihetőség - az Air Products alapvető értéke, és ezzel kapcsolatban sosem szabad kompromisszumokat kötnünk. Az Air Products nem tolerálja az etikai elvek megsértését. A munkavállalókat arra ösztönzik, hogy jelentsék a kihágásokkal kapcsolatos panaszokat, aggályokat vagy gyanúkat.

TUDJON MEG TÖBBET

Air Products Integritás Vonal

Elkötelezettek vagyunk a legmagasabb rendű etikai normák betartása mellett.

PROBLÉMA JELENTÉSE

Szabályzat

Az Air Products and Chemicals, Inc. módosított és átdolgozott, 2023. szeptember 17-tól hatályos szabályzata a következő cikkekre és azok szakaszaira terjed ki:

Részvényesek ülései
Igazgatóság
Közlemények, tisztségviselők
Az igazgatók és tisztségviselők kártalanítása
Jogkör átadás
Készlet
Általános rendelkezések
Irodák és iratok
Módosítások

SZABÁLYZAT MEGTEKINTÉSE

ERŐFORRÁSKÖZPONT