logo Go to Home Page

Karbonizálás

Tegye italait kellemesen habzóvá

Ki nem szereti a kellemes, hideg, szénsavas sört, üdítőt vagy bort? Akár bortermelő, akár nagy italfeldolgozó, akár egy kocsma tulajdonosa, élelmiszeripari gázaink segíthetnek abban, hogy pezsegjenek italai.

Akár kis gázmennyiségre, akár ömlesztett ellátásra van szüksége, kiváló minőségű, élelmiszeripari minőségű szén-dioxidot kínálunk Önnek szinte bárhol a világon.

Élelmiszeripari nitrogénünk szintén segítséget nyújthat vize levegőmentesítésében a jobb karbonizálási folyamat érdekében: az alacsony oldott oxigénszintű víz könnyebben felszívja az új gázokat habosodás nélkül. A kevesebb habosodás kevesebb kiömlést, túltöltést és alultöltést jelent. Ez kevesebb veszteséget és jobb hozamot jelent az Ön számára.

Kíváncsi többre a karbonizálással vagy a légtelenítéssel kapcsolatban?

Foglaljon ingyenes konzultációt egyik szakértőnkkel.

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

Gázok

Az Air Products gázai, amelyeket általában gáz halmazállapotú és folyékony formában szállítanak, lehetővé teszik az ipar számos területén az ügyfelek számára, hogy javítsák környezeti teljesítményüket, termékeik minőségét és termelékenységét.

Carbon Dioxide

Our experienced applications teams across the globe can use their industry and application knowledge to provide you with a compressed or liquid carbon dioxide supply and technology solution to meet your unique needs.

Nitrogen

Useful as a gas, for its inert properties, and a liquid for cooling and freezing. Virtually any industry can benefit from its unique properties to improve yields, optimize performance and make operations safer.

Palackok

A hagyományos megoldás kis volumenű gázellátáshoz. A palackokat különböző kiszerelésben (10 és 50 liter között), nyomással és gáztisztasággal ajánljuk a gázok és gázkeverékek széles skálájához. Válasszon a hagyományos palackok vagy a beépített szabályozós innovatív Integra® palackjaink közül

Cseppfolyós ellátás

Teherautóval szállítjuk, és az Ön telephelyén folyadékként tároljuk kriogén tartályokban vagy gázként nagynyomású csövekben az Ön térfogata, kívánt nyomása, tisztasági szintje, áramlási sebessége és működési mintája alapján.