logo Go to Home Page

Szén-monoxid

Számos szén-monoxid-előállító üzemmel és töltőállomással az Air Products az ipar egyik legmegbízhatóbb ellátási rendeszével rendelkezik

A szén-monoxid (CO) egy színtelen, szagtalan, íztelen gáz, mely kissé könnyebb a levegőnél. A vegyületet a hidrogént és CO-t egyaránt tartalmazó szintézisgáz-áram kriogén szétválasztásával állítják elő.

A CO-t alapanyagként használják az ecetsav és polikarbonátok gyártásán át a poliuretán intermedierek előállításáig.

Tapasztalt csapataink felhasználva az ipari és alkalmazási ismereteiket szerte a világon megoldásokat nyújtanak Önnek egyedi igényeinek kielégítésére a szén-monoxid vagy szintagáz ellőállítással és a technológiai kivitelezéssel kapcsolatban.

Előnyök

Számos szén-monoxid-előállító üzemmel és töltőállomással az Air Products a legmegbízhatóbb ellátást biztosítja az iparban. Járművezetőink és technikusaink rendelkeznek a CO kezeléséhez és szállításához szükséges képesítéssel. Megértjük, hogy minden ügyfél egyedi követelményekkel rendelkezik és együtt fogunk működni Önnel a szállítási megállapodások optimalizálásában, hogy azok az Ön működéséhez igazodjanak. A tartályos szállítástól a csővezetékes szállításáig az Air Products biztosítja a nagy tisztaságú szén-monoxid biztonságos, megbízható szállítását.

Csatlakozzon az egyik csővezeték forgalmazó rendszerünkhöz, ahol biztosítjuk a szén-monoxid és szintagáz rugalmas ellátását.

Miért érdemes az Air Products szén-monoxid termékét választania folyamataihoz?

Tapasztalat

Az Air Products szén-monoxid tartályai több mint három évtizede szolgálják ki az ügyfeleket

Biztonság

A szén-monoxid biztonságos kezeléséhez és szállításához gondosan kiképzett sofőröket és technikusokat alkalmazunk

Megbízható ellátás

Számos szén-monoxid-előállító üzem és töltőállomás

Biztonságos szállítás

Világszínvonalú flottánkat rendszeresen ellenőrizzük és karbantartjuk a biztonságos szén-monoxid szállítás érdekében

Kérdése van? Megválaszoljuk.

KAPCSOLATFELVÉTEL

Gázellátási lehetőségek

Az Air Products segít kiválasztani az adott alkalmazási célhoz és földrajzi helyhez igazodó leggazdaságosabb ellátási lehetőséget . Az ipari gázokat általában gáznemű és folyékony formában biztosítjuk a különféle ellátórendszereken keresztül.

Bulk Supply for Carbon Monoxide

Compressed gas bulk deliveries and storage systems provide a safe, reliable supply option for high-purity carbon monoxide.

Pipeline Supply

Located in major industrial locations around the world, pipelines offer customers with large product demands a range of benefits, including reliable, safe and flexible supply in a cost-effective way.

On-site Gas Generation

On-site gas generation helps sustainability-minded customers lower their carbon footprint, boost energy efficiency, increase throughput, enhance end product quality, and improve environmental performance.

SDS Library

Our Safety Data Sheet (SDS) library allows you to search and find the SDS you need--in the language you select.

SDS Library

ERŐFORRÁSKÖZPONT