logo Go to Home Page

Orvosi gázok

Az Air Products fő célja az orvosi piacon olyan megoldásokat kínálni, amelyek megfelelnek vagy meg is haladják az egészségügyi szolgáltatók és betegeik követelményeit. Szervezetként elkötelezettek vagyunk a lehető legjobb szolgáltatás mindennapos biztosítására, amely lehetővé teszi Önnek, hogy a betegei jólétére összpontosítson.

Helyi csapataink széles körű ismeretekkel rendelkeznek az egészségügyi területen, melyeket kiegészít a sok éves, tapasztalati úton szerzett globális tudásunk és szakértelmünk, ezek együttesen pedig garantálják, hogy az Ön orvosi kezeléséhez a legmegfelelőbb tiszta gázt vagy gázkeveréket tudjuk szolgáltatni.

Megértjük, hogy az orvosi alkalmazásokban a betegségek vagy sérülések megelőzésére, diagnosztizálására, kezelésére, enyhítésére vagy gyógyítására használt gázoknak szigorú előírásoknak kell megfelelniük minden országban, ahol működünk. Az összes orvosi gázunk megfelel ezeknek az előírásoknak.

Air Products szakértelme az orvosi gázok terén

Az Air Products két különböző ellátási módban képes tiszta gázokat szolgáltatni, a kis hordozható 2 literes palackoktól kezdve a nagy folyékony ömlesztett tartályokig bezárólag. Ez a paletta magában foglalja: az oxigént, szén-dioxidot, nitrogént, dinitrogén-oxidot, orvosi levegőt és a héliumot. Orvosi gázkeverékek esetén az Air Products képes terápiás, légzőszervi, kardiovaszkuláris és érzéstelenítéses kezelések és elemzések széles skálájának ellátására, például:

  • Vérgáz
  • A tüdő diffúziója
  • Oxigén keverékek - dinitrogén-oxid és szén-dioxid
  • Aerob és anaerob keverékek
  • Etilén-oxid
  • Hélium-oxigén keverékek

Kiterjedt gázpalettánk és szakértelmünk vezető beszállítóvá tesz bennünket az orvosi piacon.

Kérdések? Tudjuk a válaszokat.

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK