logo Go to Home Page

Vágás

Lézeres, oxyfuel és plazmavágási technológiák alkalmazása

Bármilyen anyagról legyen szó – vasfémek, színesfémek (például alumínium) vagy akár fa – a megfelelő vágási technika kiválasztását sok tényező befolyásolja. Fontos faktor a hordozhatóság és az ismételhetőség igénye, valamint a rendelkezésre álló hely mérete. Ezért a felhasználók általában lézeres, plazmavágási vagy oxyfuel technológiát választanak. Minden alkalmazásnak megvannak a maga előnyei.

Lézervágás

A lézergázok és a segédgázok teljes választéka különféle ellátási módokkal

Oxyfuel vágás

Acetilén a ferde élek vágásához lemezeken, vezetékeken és csöveken

Plazmavágás

Speciális hidrogén/nitrogén keverékek plazmavágókhoz

Lépjen kapcsolatba MetFab vágási szakértőinkkel.

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

CryoEase® Microbulk Solutions – Gas Supply Made Simple

A compact on-site cryogenic tank that is regularly replenished by a specially-designed delivery vehicle. Air Products' CryoEase® microbulk service offers the advantages of bulk supply to smaller volume users of oxygen and nitrogen users.

  • Saves time – no more handling or changing of cylinders
  • Saves space – tank can be sited conveniently to relieve valuable floor space
  • Peace of mind – our Gas Management system automatically schedules regular deliveries, saving you the hassle of chasing orders or waiting for deliveries

Constant and reliable supply with a lower carbon footprint— you can reduce the number of gas deliveries to your business since Air Products looks after your order planning, fulfillment and delivery.

Download CryoEase® Service brochure

Gázellátási lehetőségek

Az Air Products gázai – melyeket általában gáz halmazállapotú vagy folyékony formában szállítunk – az ipar számos területen segítik ügyfeleinket abban, hogy javítsák környezeti teljesítményüket, termékeik minőségét és termelékenységüket.

Cseppfolyós ellátás

Teherautóval szállítjuk, és az Ön telephelyén folyadékként tároljuk kriogén tartályokban vagy gázként nagynyomású csövekben az Ön térfogata, kívánt nyomása, tisztasági szintje, áramlási sebessége és működési mintája alapján.

Palackok

A hagyományos megoldás kis volumenű gázellátáshoz. A palackokat különböző kiszerelésben (10 és 50 liter között), nyomással és gáztisztasággal ajánljuk a gázok és gázkeverékek széles skálájához. Válasszon a hagyományos palackok vagy a beépített szabályozós innovatív Integra® palackjaink közül

Resource Center