logo Go to Home Page

Hegesztés és vágás

Központban a fémmegmunkálás fejlesztése

Ha valaki a mai, kiélezett üzleti környezetben a csúcson akar maradni, számára kulcsfontosságú, hogy a megfelelő minőség és az optimális termelékenység egyszerre valósuljon meg. Akár a hagyományos MIG/MAG hegesztést, akár a TIG hegesztést vagy a legkorszerűbb lézertechnikát alkalmazza, az Air Products gázai és ellátási megoldásai bizonyítottan a legmagasabb hegesztési és vágási minőséget nyújtják, minimalizálják a selejtek számát és növelik a termelékenységet. Gázaink és gázellátó berendezéseink megfelelnek a legmagasabb biztonsági előírásoknak és az Ön egészségét szem előtt tartva úgy lettek kialakítva, hogy a lehető legkisebb hatást gyakorolják a munkakörnyezetre.

Kérdezze szakértőnket!

“Tudok vásárolni olyan palackokat is, melyeknél nem kell karbantartanom a nyomásszabályozót?”
Igen. Nézze meg az Air Products Integra® palackjait, melyek hegesztésre, vágásra és forrasztásra is alkalmasak.

Tekintse meg a Maxx® gázcsalád előnyeit

Bármit is hegeszt, az Air Products innovatív hegesztési gázcsaládja kiváló teljesítményt nyújt Önnek. Növelt termelékenység a kiváló hegeszthetőség, a jobb hegesztési minőség, a gyorsabb hegesztés és a selejtek számának csökkentése révén.
Töltse le az „Integra® palackcsalád” prospektust

Kérdése van? Megválaszoljuk.

Az Air Products Gastrak® szolgáltatása

Pénzt takaríthat meg, növelheti a termelékenységet és javíthatja a minőséget. Akár önálló palackkészlete van, akár gázvezetéket használ, a Gastrak® szolgáltatás segíthet.

  • Költségek csökkentése: A hegesztési folyamat kezdetén jelentkező megnövekedett gázfogyasztás kiküszöbölésével és az optimális áramlási sebesség biztosításával csökkenti a gázpazarlást.
  • Minőség javítása: Az gázáram optimális beállítása javítja a hegesztés minőségét és csökkenti a selejtek számát.
  • Egyszerű telepítés: A Gastrak® berendezés beépíthető egy meglévő vagy új gázvezetékbe, vagy használható a hagyományos vagy az Integra® palackokkal.

Videó megtekintése

SZERETNE PÉNZT MEGTAKARÍTANI?

Hiszem, ha látom. Tekintse meg a bemutatót.

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

Gázok és ellátási lehetőségek

Az Air Products gázai – melyeket általában gáz halmazállapotú vagy folyékony formában szállítunk – az ipar számos területen segítik ügyfeleinket abban, hogy javítsák környezeti teljesítményüket, termékeik minőségét és termelékenységüket.

Argon

Compressed argon gas and liquid argon in a variety of purities and in various modes of supply around the world thanks to our network of storage and transfill facilities.

Oxigén

Amellett, hogy lélegeztetőgázként alkalmazzák az egészségügyben, erős oxidáló tulajdonsága számos ipar számára nyújt előnyöket, mivel javítja a hozamokat, optimalizálja a teljesítményt, csökkenti a költségeket és kisebb ökológiai lábnyommal rendelkezik, mint a többi tüzelőanyag.

Acetylene

Acetylene is the primary fuel for oxy-fuel welding and is the fuel of choice for repair work and general cutting and welding, Acetylene produces the hottest and most concentrated primary flame of all industrial fuel gases.

Gázok hegesztéshez és vágáshoz

Gázokcsaládok, technológiák és szolgáltatások a fémgyártás minden műveletéhez, legyen szó hegesztésről, vágásról, termikus szórásról, forrasztásról vagy vésésről.

ERŐFORRÁSKÖZPONT