logo Go to Home Page

Italok

Biztonságos és megbízható megoldások az italipar számára

Ön italfeldolgozó, aki italkészítményeinek szén-dioxidos dúsítását, helyettesítését vagy levegőmentesítését szeretné elérni? Ipari palackozóként megpróbálja megtisztítani vagy nyomás alá helyezni a könnyű tárolóedényeit? Vagy esetleg egy kocsma vagy klubtulajdonos, aki azt szeretné, hogy az italai habosak és folyékonyak legyenek, a söre selymes legyen, a poharai vagy az italai pedig behűtöttek?

Bárhol is legyen, bármilyen méretű is legyen az italüzlete, szakértőink végig tudnak segíteni Önnek!

Ígéretünk Önnek

Safety and Reliability

We supply safe and reliable solutions and gas supply

Compliance

Our food grade gases and equipment comply with all relevant local legislation and best practices

Expert Advice

Our team of experts, engineers and scientists are here to help you

A kérdései válaszra találnak.

Foglaljon ingyenes konzultációt egyik szakértőnkkel.

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

Kérdezze meg a Szakértőt

Jordi Mallén

Responsable de Segmento

"Miért érdemes gázokat használni a boriparban?"
Számos oka van a gázok bortermelésben való felhasználásának. Nézze meg ezt a videót, ahol áttekintem a felhasznált főbb gázokat és azok előnyeit.

Freshline® Food Services

We don't just supply gases and equipment, we want to help you succeed every step of the way. This is why we also are world leaders in food industry innovation, run trials for you on-site or in one of our laboratories, offer consultancy including process evaluation and optimisation, analytical services and training support.

Learn More

Wondering about Quality and Compliance?

We care deeply about safety and quality. Our gases and equipment comply with all relevant food legislation.

MORE INFORMATION

Gázok

Az Air Products gázai, amelyeket általában gáz halmazállapotú és folyékony formában szállítanak, lehetővé teszik az ipar számos területén az ügyfelek számára, hogy javítsák környezeti teljesítményüket, termékeik minőségét és termelékenységét.

Argon

Compressed argon gas and liquid argon in a variety of purities and in various modes of supply around the world thanks to our network of storage and transfill facilities.

Szén-dioxid

A világ minden táján dolgozó, tapasztalt alkalmazásfejlesztő csapataink ipari és alkalmazási ismereteik felhasználásával sűrített vagy folyékony szén-dioxid-ellátási és technológiai megoldást tudnak nyújtani az Ön egyedi igényeinek kielégítésére.

Nitrogén

A nitrogént inert és kriogén tulajdonságai miatt széles körben használják az élelmiszeriparban.

Oxigén

Amellett, hogy légzőgázként alkalmazzák egészségügyi alkalmazásokban, erős oxidáló tulajdonságai számos ipar számára előnyösek, mivel javítják a hozamokat, optimalizálják a teljesítményt, csökkentik a költségeket és csökkentik a szén-dioxid-lábnyomot más üzemanyagokhoz képest.