logo Go to Home Page

Orvosi

Az Air Products-nál széles körű gáz- és berendezésválasztékot kínálunk az orvosi piac számára: orvosi gázok, speciális gázok és karbantartásra szolgáló gázok, valamint kriobiológiai berendezésekhez szükséges eszközök és anyagok.

Az Air Products rendelkezik gázellátási megoldással az orvosi alkalmazásához. „Tiszta” gázpalettánk kiváló hordozhatóságú, 2L-es palackméretektől kezdve egészen a nagy, ömlesztett folyékony anyagok tartályaig terjedő kiszerelésben szállítható.

Ez a paletta magában foglalja: az oxigént, szén-dioxidot, nitrogént, dinitrogén-oxidot, orvosi levegőt és a héliumot.

Orvosi gázkeverékek esetén képesek vagyunk terápiás, légzőszervi, kardiovaszkuláris és érzéstelenítéses kezelések és elemzések széles skálájának ellátására, például:

  • Vérgáz
  • A tüdő diffúziója
  • Oxigén keverékek - dinitrogén-oxid és szén-dioxid
  • Aerob és anaerob keverékek
  • Etilén-oxid
  • Hélium-oxigén keverékek

Kiterjedt gázpalettánk és szakértelmünk vezető beszállítóvá tesz bennünket az egészségügyi és orvosi piacon.

Kérdések? Tudjuk a válaszokat.

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

Gázok

Az Air Products gázai, amelyeket általában gáz halmazállapotú és folyékony formában szállítanak, lehetővé teszik az ipar számos területén az ügyfelek számára, hogy javítsák környezeti teljesítményüket, termékeik minőségét és termelékenységét.

Hélium

Inert gáz kriogén, hőátadási, védő, szivárgásjelzési, analitikai és emelő célokra

Nitrogen

Useful as a gas, for its inert properties, and a liquid for cooling and freezing. Virtually any industry can benefit from its unique properties to improve yields, optimize performance and make operations safer.

Speciális gázok

UHP-gázok, folyamat, kalibrálás és ISO 17025 akkreditált keverékek az ellátási módok széles skálájában.