logo Go to Home Page

Kriogén fagyasztás

Gyorsabb fagyasztás a magasabb termékminőség érdekében

A folyékony nitrogén és a CO₂ költséghatékony alternatívát kínál az élelmiszerek fagyasztásának és hűtésének hagyományos módszereihez képest. Lehetővé teszik nagyobb mennyiségek gyorsabb feldolgozását, miközben lényegesen kevesebb alapterületet foglalnak el. Az Air Products Freshline® fagyasztási megoldásokat különféle szakaszos vagy folyamatos fagyasztási eljárásokhoz terveztük. Meg fogja tapasztalni, hogy innovatív kialakításuk megkönnyíti a tisztítást és karbantartást, megtakarítva mind az állásidőt, mind a munkaerő költségeit. Kérje szakértőinktől a legjobb megoldást az Ön igényeinek kielégítésére.

Miért válasszon kriogén fagyasztót?

Számos oka lehet a kriogén fagyasztó választásának a hagyományos gyorsfagyasztóval szemben

Idő

Sokkal alacsonyabb hőmérsékleten működnek, így kevesebb idő alatt többet fagyaszthat le

Minőség

A gyorsabb fagyasztás csökkenti a sejtfal károsodását, jobban megőrizve a termék ízét, állagát és nedvességtartalmát

Rugalmasság

Különböző receptekkel állíthatók be, amelyek lehetővé teszik különféle teljesítmények elérését és termékek előállítását ugyanazzal a géppel

Tér

Általában kisebbek, mint a mechanikus vagy gyorsfagyasztók

Költség

Rendszerint alacsonyabb beruházási költséget igényelnek és bérelhetők is

Hozam

A gyorsabb fagyás kevesebb kiszáradást jelent, ami javított hozamot eredményez.

Számolja ki kalkulátorunkkal a termék hűtéséhez vagy fagyasztásához szükséges fagyasztási időt és a fagyasztó munkaszalag hosszát

KATTINTSON A SZÁMÍTÁSHOZ

Kriogén kontra mechanikus élelmiszerfagyasztás

Különböző szempontokat kell figyelembe venni, mielőtt a kriogén vagy a mechanikus gyorsfagyasztás közül választanánk. Nézze meg ezt a rövid videót tájékozódás céljából.

Kérdezze meg a Szakértőt

Karen Callingham

Élelmiszer-kriogenika műszaki szakértő, Egyesült Királyság

“Milyen költségekre számíthatok a kriogén fagyasztással kapcsolatban?"
A költség az Ön áteresztőképességétől, kezdő és befejező hőmérsékletétől, valamint a termék víztartalmától függ. Kifinomult ételfagyasztó-méretező eszközökkel rendelkezünk, amelyek kiszámítják a fagyasztás költségeit és meghatározzák az ideális technológiát. További információért forduljon hozzám bizalommal.

Freshline® Food Services

We don't just supply gases and equipment, we want to help you succeed every step of the way. This is why we also are world leaders in food industry innovation, run trials for you on-site or in one of our laboratories, offer consultancy including process evaluation and optimisation, analytical services and training support.

LEARN MORE

Wondering about Quality and Compliance?

We care deeply about safety and quality. Our gases and equipment comply with all relevant food legislation.

LEARN MORE

Gázok

Az Air Products gázai, amelyeket általában gáz halmazállapotú és folyékony formában szállítanak, lehetővé teszik az ipar számos területén az ügyfelek számára, hogy javítsák környezeti teljesítményüket, termékeik minőségét és termelékenységét.

Cseppfolyós ellátás

Teherautóval szállítjuk, és az Ön telephelyén folyadékként tároljuk kriogén tartályokban vagy gázként nagynyomású csövekben az Ön térfogata, kívánt nyomása, tisztasági szintje, áramlási sebessége és működési mintája alapján.

Carbon Dioxide

Our experienced applications teams across the globe can use their industry and application knowledge to provide you with a compressed or liquid carbon dioxide supply and technology solution to meet your unique needs.

Nitrogen

Useful as a gas, for its inert properties, and a liquid for cooling and freezing. Virtually any industry can benefit from its unique properties to improve yields, optimize performance and make operations safer.

Kíváncsi arra, hogy megfelelő-e az Ön számára a nitrogénes fagyasztás?

Foglaljon ingyenes konzultációt egyik szakértőnkkel.

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

ERŐFORRÁSKÖZPONT