logo Go to Home Page

Speciális gázok

Speciális gázaink piacvezető UHP gázokat, valamint technológiai-, kalibráló- és ISO 17025 akkreditált gázkeverékeket tartalmaznak széleskörű ellátási formában.

Az Air Products Különleges gázai ultra-nagy tisztaságú gázokból és gázkeverékekből áll, melyeket műszerek kalibrálásához, folyamatirányításhoz és vegyipari alkalmazásokhoz használnak. A termékkínálat hűtőközegeket, nemesgázokat és reagenseket (pl: hidrogén-kloridot, szén-monoxidot és dinitrogén-oxidot) is tartalmaz.

Az ultra-nagy tisztaságú termékcsalád a piacvezető BIP® palackot, illetve a kritikus szennyeződésekre vonatkozóan egyedülálló specifikációt tartalmaz. Itt a tipikus tisztasági szintek 99,9995% -nál kezdődnek.

A gázkeverékek kétfajta szállítási módban állnak rendelkezésre, a hagyományos újratölthető palackokban, valamint nem újratölthető palackokban. 

A hagyományos palackokban lévő keverékek a legszigorúbb vevői előírásoknak megfelelően szállíthatók, beleértve a ppb koncentrációs szintet, az ISO 17025 szerinti tanúsítást, akár 120 hónapos stabilitást. A fenti funkciók biztosítják, hogy ezek a termékek szinte minden felhasználói igénynek és alkalmazásnak megfelelnek.

Ahol kisebb gázmennyiségre van szükség, ott általában nem újratölthető palackokat használnak. Ezen keverékeknél mind a reaktív, mind a nem reaktív komponensek kiemelkedő stabilitási szinttel rendelkeznek, és rendelkezésre állnak rövid szállítási határidővel. 

Azokat a technológiai vegyszereket, amelyeket tipikusan ipari alkalmazásokban használnak, mint például a fröccsöntő iparban alkalmazott fluorozás, és a hűtőközegeket, például az R134a és R404a, amelyeket a légkondicionáló vagy hűtőegységekben találunk, számos tartályméretben szállítjuk a palackoktól a hordókig. A nemesgázok - amelyek kriptont és xenont tartalmaznak - különféle tisztasági fokban és palackos kiszerelésben érhetők el.

Az Air Products kiterjedt termékportfóliója számos iparágban használt, beleértve az analitikai, gyógyszeripari, gázérzékelő, vegyi és petrolkémiai területeket csak néhány példát említve. Ez az alkalmazástechnikai tapasztalatunkkal kombinálva azt jelenti, hogy beszállítói vagyunk minden típusú szervezetnek, a nagy, multinacionális cégektől kezdve a mikroválallkozásokig.

Milyen előnyei vannak a légi termékek speciális gázainak?

BIP® Technology: Unique In UHP Gases

The premier offering in our UHP Gases portfolio. Ideal for applications where the critical impurities, O2, H2O and THC have been minimised to ppb levels.

Experis® Gas Mixtures

A library of high quality components, and state of the art filling plant ensure the ability to supply stable concentrations from percentage level down to as low as parts per billion.

Non-Refillable Cylinders

Complete range of non-refillable cylinders for both reactive and non-reactive gas mixtures. 

UHP Gases

The full range of UHP gases, ensures Air Products can satisfy any of your application requirements.

Kérdések? Van válaszunk.

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

Rendelni szeretne?

Ellátási lehetőségek

Az Air Products segíthet kiválasztani a leggazdaságosabb ellátási lehetőséget az adott alkalmazáshoz és földrajzi helyhez. Az ipari gázokat általában gáznemű és folyékony formában biztosítják a különféle ellátórendszereken keresztül.

Palackok

A hagyományos megoldás kis volumenű gázellátáshoz. A palackokat különböző kiszerelésben (10 és 50 liter között), nyomással és gáztisztasággal ajánljuk a gázok és gázkeverékek széles skálájához. Válasszon a hagyományos palackok vagy a beépített szabályozós innovatív Integra® palackjaink közül

Kérdezze meg a Szakértőt

"Bonyolult-e a bump teszt elvégzése?"

Nem - egyszerű. Nézze meg ezt a videót, hogy megtudja, mennyire könnyű egy hordozható gázérzékelőt tesztelni egy Air Products nem újratölthető tartály segítségével.

ERŐFORRÁSKÖZPONT