logo Go to Home Page

Élelmiszeripari gázok

Gázok az étel- vagy italfolyamatokhoz

Ön élelmiszer-feldolgozó, italgyártó vagy a mezőgazdasági területen dolgozik?

Gázokat keres folyamatai javításához?

Nagy tisztaságú gázok és gázüzemű berendezések széles választékát kínáljuk, amelyek segítenek javítani termékei hozamát, minőségét vagy eltarthatóságát; felgyorsítják vagy lelassítják a gyártási folyamatot; enyhítik a termelés szűk keresztmetszeteit és még sok minden mást.

Bármilyen szállítási módra van szüksége, a palackoktól vagy a palackcsomagoktól a mini tartályokig (CryoEase), ömlesztett tartályokig vagy a helyszíni gáztermelésig, rendelkezünk a know-how-val és képességgel arra, hogy üzemének helyszínétől függetlenül bárhol el tudjuk látni Önt.

Teljes gázpalettánk és megoldásaink az Ön számára

Élelmiszer minőségű nitrogén

Az élelmiszeripari termékei tartósítása érdekében hűtse le, fagyassza le, helyezze nyomás alá a csomagolását és még sok minden mást is tehet

Élelmiszeripari szén-dioxid

Az élelmiszeripari termékei tartósítása érdekében habosítsa, fagyassza, hűtse italait vagy gyorsítsa a növénytermesztés folyamatát és még sok minden mást is tehet

Élelmiszeripari minőségű oxigén

Az élelmiszerei tartósítása és az erjesztési reakciói fokozása érdekében

Élelmiszer minőségű argon

A bor és a kiváló minőségű termékei megőrzése érdekében

Élelmiszeripari gázkeverékek

Az italtermékei adagolásához vagy az élelmiszertermékei eltarthatóságának meghosszabbításához

Élelmiszeripari dinitrogén-oxid

A tejszínhab készítéséhez

Élelmiszeripari kén-dioxid

A bor optimalizálása érdekében

Élelmiszer minőségű hidrogén

Olajok és zsírok hidrogénezéséhez

Kérdezze meg a Szakértőt

Neil Hansford

Élelmiszer-technológiai szakértő, Egyesült Királyság

"Kínál érlelő gázokat is?"
Országtól és terméktípustól függően tudunk szállítani érlelő gázokat is. További információért tekintse meg gyümölcsérlelő oldalunkat.

Szárazjég

Nincs víz, nincs maradékanyag, csak a tiszta hideg
TUDJ MEG TÖBBET

Élelmiszer gázkeverékek

Gázkeverékek, amelyek segítenek az étel- és italigényei kielégítésében.
TUDJ MEG TÖBBET

Freshline® Élelmiszer Szolgáltatások

Nem csak gázokat és berendezéseket szállítunk, hanem segíteni akarunk Önnek a sikere minden lépésében. Éppen ezért világelsők vagyunk az élelmiszeripari innováció terén is, ugyanis a kísérleteket a helyszínen vagy az egyik laboratóriumunkban is el tudjuk végezni Önnek, illetve tanácsadó szolgálatásokat is biztosítunk folyamatértékelés és optimalizálás, elemző szolgáltatások és képzési támogatás formájában.

TUDJ MEG TÖBBET

Kíváncsi a minőségre és a megfelelőségre?

Rendkívül fontos számunkra a biztonság és a minőség. Gázaink és berendezéseink megfelelnek az összes vonatkozó élelmiszer jogszabálynak.

TÖBB INFORMÁCIÓ

Ellátási lehetőségek

Az Air Products segíthet kiválasztani az adott alkalmazásához és földrajzi helyzetéhez leggazdaságosabb ellátási lehetőséget. Az ipari gázokat általában gáznemű és folyékony formában biztosítják a különféle ellátórendszereken keresztül

Palackok

A hagyományos megoldás kis volumenű gázellátáshoz. A palackokat különböző kiszerelésben (10 és 50 liter között), nyomással és gáztisztasággal ajánljuk a gázok és gázkeverékek széles skálájához. Válasszon a hagyományos palackok vagy a beépített szabályozós innovatív Integra® palackjaink közül

Cseppfolyós ellátás

Teherautóval szállítjuk, és az Ön telephelyén folyadékként tároljuk kriogén tartályokban vagy gázként nagynyomású csövekben az Ön térfogata, kívánt nyomása, tisztasági szintje, áramlási sebessége és működési mintája alapján.

On-site Gas Generation

On-site gas generation helps sustainability-minded customers lower their carbon footprint, boost energy efficiency, increase throughput, enhance end product quality, and improve environmental performance.

Érdeklik élelmiszeripari gázaink?

Foglaljon ingyenes konzultációt egyik szakértőnkkel.

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK