logo Go to Home Page

Élelmiszer

Gázüzemű megoldások az Ön sikere érdekében

Legyen szó fagyasztásról, hűtésről, védőgázas csomagolásról (MAP), az olajok inertizálásáról vagy bármi másról ezen a téren, a Freshline® élelmiszer-megoldásaink nagy tisztaságú gázokat és berendezéseket, nemzetközi ellátási képességet, és ami a legfontosabb, páratlan iparági tapasztalatot, innovációt és műszaki támogatást kínálnak a sikerhez, szinte bárhol a világon.

Az élelmiszeripari minőségű gázok javítják a termékminőségét

Az élelmiszeripari gázok felhasználása és előnyei széles körűek. Íme néhány a lehetséges módszerek közül, amelyekkel optimalizálhatja az élelmiszergyártási folyamatait, csökkentheti költségeit, javíthatja termékei minőségét, elősegítheti fenntarthatósági céljai elérését és még sok minden mást.

  • Rendkívül gyors és minőségi fagyasztás vagy hűtés
  • Magas minőségi követelmények az IQF vagy a felhordott IQF termékek számára
  • A termék textúrájának optimalizálása: habverés, levegőztetés és keményedés
  • A csomagolt termékek meghosszabbított eltarthatósága
  • Ellenőrzött és javított gyümölcsminőség betakarítás után
  • Optimalizált őrlési folyamatok
  • Igény szerinti frissesség

Fedezze fel, mit tehetünk Önért ebben a videóban.

Ígéretünk Önnek

Kérdezze meg az Air Productsot és számítson sokkal többre

Biztonság és megbízhatóság

Akár palackokra, csomagokra, folyékony ömlesztésre vagy helyszíni gáztermelésre van szüksége, garantáljuk Önnek a biztonságos és megbízható ellátást

Megfelelőség

Élelmiszeripari gázaink és berendezéseink az összes vonatkozó helyi jogszabálynak és a legjobb gyakorlatnak megfelelnek

Szakértői tanácsadás

Több mint 60 éves tapasztalattal rendelkezünk az élelmiszeriparban: szakértőink, mérnökeink és tudósaink készségesen állnak rendelkezésére

Innováció

A kutatás és fejlesztés a DNS-ünk része. Folyamatosan dolgozunk új megoldásokon, amelyek segítenek megfelelni az élelmiszeripar növekvő igényeinek

Kérdezze a Szakértőt

Neil Hansford

Élelmiszer-technológiai szakértő, Egyesült Királyság

“Miért válassza az Air Products-ot?”

Ügyfeleink elmondása szerint a különbség a berendezéseink minőségében, alkalmazottaink szakértelmében és a K + F csapatunk innovációjában rejlik.

Freshline® élelmiszeripari szolgáltatások

Nem csak gázokat és berendezéseket szállítunk, hanem minden lépésben segíteni akarunk Önnek. Ez az oka annak, hogy világelsők vagyunk az élelmiszeripari innovációk terén is, helyszíni vagy laboratóriumunkban lefuttatjuk a teszteket, tanácsadást kínálunk, beleértve a folyamatértékelést és -optimalizálást, analitikai szolgáltatásokat és képzési támogatást.

FEDEZZ FEL TÖBBET

Kíváncsi a minőségre és amegfelelőségre?

Nagyon törődünk a biztonsággal és a minőséggel.Gázaink és berendezéseink megfelelnek minden vonatkozó élelmiszeripari szabályozásnak.

FEDEZZ FEL TÖBBET

Gázellátási lehetőségek

Cseppfolyós ellátás

Teherautóval szállítjuk, és az Ön telephelyén folyadékként tároljuk kriogén tartályokban vagy gázként nagynyomású csövekben az Ön térfogata, kívánt nyomása, tisztasági szintje, áramlási sebessége és működési mintája alapján.

Palackok

A hagyományos megoldás kis volumenű gázellátáshoz. A palackokat különböző kiszerelésben (10 és 50 liter között), nyomással és gáztisztasággal ajánljuk a gázok és gázkeverékek széles skálájához. Válasszon a hagyományos palackok vagy a beépített szabályozós innovatív Integra® palackjaink közül

Kérdések? Tudjuk a válaszokat.

Szakértőink itt vannak, hogy segítsenek a következő projektjében. Foglaljon ingyenes konzultációt egyiküknél.

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK