logo Go to Home Page

Magatartási kódex

Az alábbiakban megtalálja magatartási kódexünket a globális munkaerőnk által beszélt leggyakoribb nyelveken. Az alkalmazottakat arra ösztönözzük, hogy aggodalmaikkal először forduljanak vezetőjükhöz vagy felügyelőjükhöz. Ha ez nem lehetséges, találhat más eszközöket a kapcsolatfelvételhez és az aggályok vagy a feltételezett jogsértések bejelentéséhez. Névtelenül is tehet bejelentést a helyi törvényeknek megfelelően, de azonosságának megadásával egyszerűbbé teszi az eset kivizsgálását.

Azok, akik segítenek megőrizni integritásunkat, a vezetőség teljes támogatását élvezik. Az Air Products garantálja, hogy semmiféle megtorlás nem éri azokat, akik jóhiszeműen jelzik a jogsértéseket vagy a feltételezett jogsértéseket.

 

Air Products' Code of Conduct applies to all full and part-time company employees at all operations worldwide, the company’s Board of Directors, and our subsidiaries, affiliates, operating units and divisions worldwide.

Integrity Contacts List

Magatartási kódex 

Alkalmazottak: A számítógép bizonyos személyes beállításai problémákat okozhatnak a PDF-ek megnyitásában. Ha a kívánt nyelvű PDF nem nyílik meg, kattintson jobb egérgombbal a dokumentum linkre, és kattintson a "mentés másként" elemre, hogy letöltse a PDF-et a számítógépére, a weboldalon keresztüli megnyitás helyett. Olvasás után törölje a letöltött dokumentumot, és a jövőben látogassa meg újra az URL-t, így hozzáférhet a legfrissebb verzióhoz.


Angol
Angol A4
Arab
Bahasa Indonesia
Bahasa Malajzia
Burmai
Kínai (egyszerűsített)
Kínai (hagyományos)
Cseh (Čeština)
Holland (Nederlands)
Francia (Français)
Német (Deutsch)
Héber
Hindi
Olasz (Italiano)
Japán (日本語) 
Koreai (한국어)
Lengyel (Polski)
Norvég (Norsk)
Portugál - Portugália (Português)
Portugál - Brazília (Português)
Orosz (Русский)
Szlovák (Slovenský)
Spanyol (Español)
Spanyol - Latin-Amerika
Vietnámi