logo Go to Home Page

Hegesztési, vágási és lézergázok

A biztonság, a minőség és a termelékenység együttes javítása

A mai versenyszférában az előnyhöz jutáshoz kulcsfontosságú, hogy a megfelelő minőség és az optimális termelékenység együtt valósuljon meg. Az Air Products gázai és ellátási megoldásai bizonyítottan a legmagasabb hegesztési és vágási minőséget nyújtják, minimalizálják a selejtek számát és növelik a termelékenységet. Palackjaink, gázaink és gázellátó berendezéseink megfelelve a legmagasabb biztonsági előírásoknak úgy lettek kialakítva, hogy az Ön egészségét szem előtt tartva a lehető legkisebb hatást gyakorolják a munkakörnyezetre.

Fejlődjön velünk! Biztosíthatjuk róla, hogy megfelelő szakértelemmel és technológiával rendelkezünk ahhoz, hogy gázállátásáról a legköltséghatékonyabb módon gondoskodjunk. Bármilyen kiszerelésről vagy ellátási módról legyen szó – a palackos kiszerelésű sűrített gázoktól kezdve a CryoEase szolgáltatásig és a nagy méretű gáztartályokig – mindenre van megoldásunk.

Kérdezze szakértőinket!

Az Air Products fémgyártási szakértői segítenek Önnek.

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

Air Products’ Gastrak® Service

Save money, increase productivity and improve quality. Whether you use single cylinders or have gases piped, the Gastrak® service can help.

  • Reduce costs: By eliminating pre-weld surge and excessive gas flow rates you will use less gas.
  • Improve quality: Consistent use of the optimum gas flow rate improves weld quality and reduces rejects.
  • Easy installation: Gastrak® equipment can be integrated into an existing or new gas pipeline, or can be used with traditional or Integra® cylinders.
Want to Start Saving?

ERŐFORRÁSKÖZPONT