logo Go to Home Page

Levegőkibocsátás figyelése

Pontos emisszió és levegőminőség-mérés a tisztább világ érdekében.

Az Air Products évtizedek óta vezető gázszolgáltató a levegő kibocsátás-ellenőrzési piacán. Termékeink folyamatos emissziómonitorozásra használhatók, beleértve az EN14181-ben meghatározott tesztelés minden szakaszát.

A folyamatos kibocsátás-ellenőrző rendszer (CEM) kalibrálásához nyomon követhető és pontosan tanúsított gázkeverékek szükségesek. Az Experis® speciális gázpalettája megfelel ennek a követelménynek, és további előnyökkel jár a QA1, QA2 vagy QAL3 minőségbiztosítási szintet vállalók számára.

Az Air Products az egyetlen olyan beszállító, amely jelenleg képes ISO 17025 akkreditációs körben tanúsított kalibráló gázkeverékek szállítására, amelyek NO, SO, CO és CO Ugyanabban a hengerben. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kihasználják a kulcsfontosságú műszaki, biztonsági és költségelőnyöket, összehasonlítva az általánosan elérhető bináris gázkeverékekkel.

Ezeket a keverékeket kiegészítve az Air Products számos rendkívül nagy tisztaságú gázzal rendelkezik, amelyek analitikai eszközökhöz vagy nulla gázként használhatók.

Töltse le az Experis® speciális gázokat a levegőemisszió monitorozásához és a környezeti levegő minőségének ismertetőjéhez

Az Air Products Experis gázkeverékeinek egyedülálló tulajdonságai

Számos oka van annak, hogy az Air Products technológiai, kalibrálási és akkreditált keverékeit használja a levegőbe történő kibocsátás piaca, többek között:

Páratlan stabilitás

Az Experis® hengerkezeléssel érhető el, és a világ vezető metrológiai intézeteinek támogatása

Nagyon pontos keverékek

Az egyes komponensekre kiszámított mérési bizonytalanságok

Tanúsítvány

Online, 24/7 hozzáférés a gázpalackok készletéhez és tanúsításához a MyAirProducts℠ portálon keresztül

Egyedi ISO 17025 akkreditációs hatókör

Beleértve a CO, CO 2, NO és SO 2 összetevőket tartalmazó keverékeket ugyanabban a palackban

Átfogó hengerméret-beállítások

Az alkalmazásnak megfelelő, széles választékban kapható keverékek

Buy Online

Available to existing customers via MyAirProducts℠

Rendelni szeretne?

Questions? We've got answers.

Contact us and put decades of experience with industrial gases, production, applications, equipment, and supply to work for you.

CONTACT US

Kérdezze meg a Szakértőt

Trish Lees

Üzletfejlesztési szakember

“Milyen az akkreditált gázkeverék?

Az akkreditált gázkeverék egy Általánosan használt kifejezés az ISO 17025 akkreditációs kör szerint tanúsított gázkeverékek leírására.

Az ISO 17025 meghatározza a tesztelő és kalibráló laboratóriumok kompetenciájának általános követelményeit. Az akkreditációt általában olyan nemzeti akkreditációs testületek adják ki, mint az UKAS, az ENAC és a DKD.

Az akkreditált gázkeverékek használatát az EN 14181: Automatizált mérőrendszerek minőségbiztosítása című dokumentumban meghatározott minőségbiztosítás adott pontjai előírják.

ERŐFORRÁSKÖZPONT