logo Go to Home Page

Fémgyártás

Ipari gázok és technológiák költséghatékony fémgyártáshoz

A világ vezető ipari gázszállítójaként az Air Products több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a gázellátás és a technológia terén, hogy javítsa a fémgyártók működési teljesítményét. Gázok teljes sorát kínáljuk – beleértve az argont, szén-dioxidot, héliumot, hidrogént, nitrogént, oxigént és gázkeverékeket is –, az ellátási módok széles választékával és tisztasági szintekkel, amelyek megfelelnek az Ön működési igényeinek. Technikai szolgáltatások és innovatív gázalapú technológiák széles skáláját is kínáljuk, amelyek segítségével csökkentheti a költségeket és javíthatja a termelékenységet, miközben minimalizálja a termelési folyamatok környezeti hatását.

Ipari gázok és költséghatékony technológiák átfogó választéka

Az Air Products szakértelme, gázai, ellátási módjai és technológiái együttesen biztosítják a vas- és színesfém-gyártóknak a működési képességek széles skáláját és a folyamathatékonyság javítását az elsődleges termeléstől és a finomítástól a másodlagos hasznosításig és feldolgozásig, ami jelentős előnyökkel járhat, mint pl. : 

  • Megnövekedett hozam
  • Megnövelt termelékenység
  • Megnövelt üzemanyag-hatékonyság
  • Csökkentett kibocsátás
  • Alacsonyabb működési költségek

Ipari gázok és technológiák a költségek csökkentéséhez

Világszínvonalú, kiterjedt ipari gázüzemi hálózat

99,95%-os megbízhatósági rekord az Ön által megadott áramlási, tisztasági és nyomási pontos szállítások biztosításában

Korszerű helyszíni gáztermelés

Költséghatékony, hatékony és dedikált ellátás, az Ön működési igényeire szabva

Oxigénnel fokozott égés

Innovatív égőrendszerek, egyedi igényekre szabva

Gázbefecskendezési technológia

Inertáló, keverő és finomító megoldások széles választéka a hozam növelése és a költségek csökkentése érdekében

Folyamat intelligencia

A legkorszerűbb égő diagnosztikai érzékelők és vezeték nélküli kommunikációs technológia gázaink és berendezéseink monitorozására és vezérlésére, valamint a legfontosabb folyamatparaméterek nyomon követésére

"Bárki szállíthat molekulákat. Az Air Products értékesítés utáni technikai támogatása fantasztikus volt."

Stan Albrecht, üzemmérnök, Grede Foundries

Gázok

Az Air Products gázai – melyeket általában gáz halmazállapotú vagy folyékony formában szállítunk – az ipar számos területen segítik ügyfeleinket abban, hogy javítsák környezeti teljesítményüket, termékeik minőségét és termelékenységüket.

Argon

Az argont, egy inert gázt általában fémgyártási műveletekben használják a minőség javítására, valamint a hatékonyság és a hozam növelésére.

Hidrogén

Reaktív és védő tulajdonságainak köszönhetően számos iparág használja fel - például elektronikai ipar, élelmiszeripar, üvegipar, vegyipar, finomítók - a minőség javítása, a teljesítmény optimalizálása és a költségek csökkentése érdekében.

Nitrogén

A nitrogént rutinszerűen használják az öntödék, integrált és mini malmok, speciális/rozsdamentes és színesfém-gyártási műveletek során.

Oxigén

Az oxigén javíthatja az égést a megnövekedett hőátadás, a magasabb lánghőmérséklet és a fémgyártási műveletek során a tüzelőgázok csökkentése révén.

Optimalizálja fémgyártási folyamatait...

Engedje meg, hogy tapasztalt alkalmazásmérnökeink segítsenek a gáz és a technológia megfelelő keverékének megvalósításában.

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK MÉG MA!

ERŐFORRÁSKÖZPONT