logo Go to Home Page

A gázérzékelők működésének tesztelése és kalibrálása

Az időszakos funkciók, vagy ütközésvizsgálatok, valamint a gázérzékelő berendezések kalibrálása kritikus fontosságú a munkaerő biztonsága és a növényvédelem szempontjából. Az Air Products Experis® speciális gázpalettája tanúsított, nyomon követhető és stabil keverékeket kínál a csomagolási lehetőségek széles skálájában, hogy ezt az igényt kielégítse.

Az Experis® termékcsalád magában foglalja az összes általánosan használt kalibráló gázkeveréket, amelyek nem újratölthető vagy eldobható tartályokban kaphatók, amelyeket előnyben részesítenek könnyű használatuk és hordozhatóságuk miatt. A kanna lehetővé teszi a tesztek elvégzését a helyszínen, a felhasználás helyén, valamint a műhelyben.

Töltse le az Experis keverékeket a gázérzékelők működésének teszteléséhez és kalibrálásához

Why Choose Air Products Canisters?

Air Products has built up an extensive working knowledge of the bump, function and calibration testing market by working closely with the OEM equipment suppliers, service and maintenance organisations and large end users.

This ensures that it holds stock of the most commonly used gas mixtures, to ensure fast delivery to it's customer base. For other 'non-standard' gases it is able to manufacture on short lead times, from its European production plant.

Megoldásunk az ütközés, a funkció és a kalibrálás teszteléséhez

Az Air Products újratölthetetlen kínálata napjaink egyik legátfogóbb a piacon.

Kiterjedt tartálytartomány

Négy méret: aeroszol, 34, 58 és 110 gáznemű liter

Keverék összetétele

Számos elterjedt gázérzékelési és kalibrálási keverék áll rendelkezésre, ppm-től 100% -ig.

Stabilitás

A fejlett technológia lehetővé teszi számunkra, hogy piacvezető eltarthatóságot biztosítsunk a reaktív és nem reaktív gázok számára.

Gázszabályozó berendezés

Könnyen használható gázszabályozó berendezések teljes választéka

Gyors szállítás

Sok általánosan használt keverék kapható raktárról, online boltunkban is kapható

Questions? We've got answers.

CONTACT US

Kérdezze meg a Szakértőt

Trish Lees

Üzletfejlesztési szakember

"Hány tesztet lehet elvégezni az egyes tartályok használatával?"
A műszergyártó általában megadja az üzemeltetési eljárásához szükséges gázáramot. Az Air Products legnagyobb tartályai hozzávetőlegesen 110 liter űrtartalmúak, ezért egy 10 másodperces válaszidővel rendelkező műszert 1,0 liter/perc rögzített gázárammal több százszor tesztelhetünk a 110 literes tartály használatával.

Gázok

Az Air Products gázai, amelyeket általában gáz halmazállapotú és folyékony formában szállítanak, lehetővé teszik az ipar számos területén az ügyfelek számára, hogy javítsák környezeti teljesítményüket, termékeik minőségét és termelékenységét.

Speciális gázok

UHP-gázok, folyamat, kalibrálás és ISO 17025 akkreditált keverékek az ellátási módok széles skálájában.

Palackok

A hagyományos megoldás kis volumenű gázellátáshoz. A palackokat különböző kiszerelésben (10 és 50 liter között), nyomással és gáztisztasággal ajánljuk a gázok és gázkeverékek széles skálájához. Válasszon a hagyományos palackok vagy a beépített szabályozós innovatív Integra® palackjaink közül

ERŐFORRÁSKÖZPONT