logo Go to Home Page

Pohárhűtés

Fagyassza le poharát a jobb felhasználói élmény érdekében

Ön egy kocsmát üzemeltet és szeretné lehűteni a poharait, mielőtt teletölti őket?

Vagy esetleg klubot vezet és szeretné lefagyasztani a koktélpoharait a fokozott ügyfélélmény érdekében?

Egyre több szórakozóhely telepítette már folyékony CO₂-palackjainkat pohárhűtőkhöz vagy fagyasztókhoz, azzal a céllal, hogy abbahagyják a jégkockák használatát vagy egyszerűen csak egy sokkal mutatósabb poharat akarnak kínálni ügyfeleiknek.

Akár van már pohárfagyasztója, akár még új ebben a témában, szakértőink örömmel segítenek a pohárhűtési igényeinek teljesítésében.

Szeretne többet tudni a pohárhűtésről?

Foglaljon ingyenes konzultációt egyik szakértőnkkel.

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

Gázok

Az Air Products gázai, amelyeket általában gáz halmazállapotú és folyékony formában szállítanak, lehetővé teszik az ipar számos területén az ügyfelek számára, hogy javítsák környezeti teljesítményüket, termékeik minőségét és termelékenységét.

Carbon Dioxide

Our experienced applications teams across the globe can use their industry and application knowledge to provide you with a compressed or liquid carbon dioxide supply and technology solution to meet your unique needs.

Palackok

A hagyományos megoldás kis volumenű gázellátáshoz. A palackokat különböző kiszerelésben (10 és 50 liter között), nyomással és gáztisztasággal ajánljuk a gázok és gázkeverékek széles skálájához. Válasszon a hagyományos palackok vagy a beépített szabályozós innovatív Integra® palackjaink közül