logo Go to Home Page

Étkezési olajok és zsírok hidrogénezése

Hidrogénezéssel növelje az étolajok és zsírok telítettségét, miközben olvadáspontjukat is növeli

Szeretné telíteni vagy hidrogénezni a folyékony növényi olajtermékeit? Vagy egyszerűen csak azt a hőmérsékletet kívánja növelni, amelyen az olaj szilárd állapotból folyékony állapotba vált át?

Világvezető hidrogén-szállítóként mélyreható ismereteket szereztünk a különböző típusú iparágakban alkalmazott eltérő hidrogénezési folyamatokról.

Az olaj típusa és a feldolgozási követelmények alapján szakértőink segíthetnek optimalizálni a hidrogénezési reakciót és meghatározhatják az Ön igényeinek leginkább költséghatékony hidrogénellátási módot. Akár emberi fogyasztásra szánt olajat vagy állati takarmányt szeretne hidrogénezni, szakértőink itt vannak, hogy segítsenek.

Ígéretünk Önnek

Megbízható ellátás

Világszerte a legnagyobb hidrogénszolgáltató vagyunk és az időben történő kiszállítás globális szinten 99,95% -os

Szakvélemény

Széleskörű szakértelem és próbalehetőségek az Egyesült Államokban, a pennsylvaniai Allentownban található hidrogénező laboratóriumunkban

Az Ön igényeinek megfelelő ellátási módok

Folyékony hidrogénszállítás vagy helyszíni hidrogéntermelés nagyobb mennyiségű igényeinek kielégítésére

Gázok

Az Air Products gázai, amelyeket általában gáz halmazállapotú és folyékony formában szállítanak, lehetővé teszik az ipar számos területén az ügyfelek számára, hogy javítsák környezeti teljesítményüket, termékeik minőségét és termelékenységét.

Hidrogén

Reaktív és védő tulajdonságainak köszönhetően számos iparág használja fel - például elektronikai ipar, élelmiszeripar, üvegipar, vegyipar, finomítók - a minőség javítása, a teljesítmény optimalizálása és a költségek csökkentése érdekében.

Cseppfolyós ellátás

Teherautóval szállítjuk, és az Ön telephelyén folyadékként tároljuk kriogén tartályokban vagy gázként nagynyomású csövekben az Ön térfogata, kívánt nyomása, tisztasági szintje, áramlási sebessége és működési mintája alapján.

On-site Gas Generation

On-site gas generation helps sustainability-minded customers lower their carbon footprint, boost energy efficiency, increase throughput, enhance end product quality, and improve environmental performance.

Szeretne többet tudni a hidrogénezésről?

Foglaljon ingyenes konzultációt egyik szakértőnkkel.

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK