Animated loader dots14ComingSoonAnimated loader dots
laser plasma cutter
Hegesztés és vágás

Lézeres feldolgozás

Gázok és segédgázok; biztosítják a legmagasabb hegesztési és vágási minőséget, növelik a termelékenységet és csökkentik a selejtek számát

Az Air Products lézer- és segédgázok teljes választékát kínálja akár vágásról, jelölésről, vagy hegesztésről legyen szó. Csökkentse az állásidőt és a gázveszteséget a nagynyomású palackkötegeinkkel, a CryoEase® technológiánkkal, kis kiszerelésű gáztartályainkkal, nagynyomású folyékony gázkeverékeinkkel vagy helyszíni generátorainkkal.

A lézervágáshoz használt kiváló minőségű Experis® gázcsalád rezonátorgázok széles választékát kínálja (előkevert gázkeverékek vagy nagy tisztaságú, egykomponensű gázok). Ezek a folyamatosan készleten levő palackok megfelelnek világ vezető lézergyártóinak a gáztisztaságra és a keverékek tisztaságára vonatkozó előírásainak, vagy akár meg is haladják azokat.

Kérdezze szakértőnket!

Honnan tudom, hogy milyen gázkeverékre és milyen tisztaságú gázra van szükségem a lézer rezonátoromhoz?

Az Air Products szakértői csapatainak hozzáférése van a legnépszerűbb lézerekhez szükséges tisztasági fokokat, nyomásértékeket és áramlási tartományokat részletező adatbázishoz.