logo Go to Home Page

Hűtés

Hűtőközegek kereskedelmi és ipari létesítmények számára

A Metallic Carbides keretében a legszélesebb hűtőközeg-gázmegoldásokat kínáljuk kereskedelmi és ipari hűtőberendezések, mint például hűtőkamrák, központosított rendszerek vagy hazai hűtőberendezések, számára.

Tudunk segíteni CO-ekvivalens fogyasztása csökkentésében2 a berendezéseit érő környezeti hatások minimalizálása érdekében függetlenül attól, hogy a már meglévő berendezései élettartamát szeretné meghosszabbítani, vagy újakat szeretne vásárolni.

Hogyan dönthetem el, hogy melyik a legjobb a berendezéseim számára?

Vállalunk tanácsadást. Vegye fel velünk a kapcsolatot és megpróbáljuk megtalálni az Ön számára legjobb megoldást.

TÖBB INFORMÁCIÓ

Kérdezze meg a Szakértőt

Ander Leoz

Especialista en Gases Refrigerantes de Carburos Metálicos

"Milyen mentességekre jogosult a fluorozott üvegházhatású gázok adója (IGFEI) alól utólagos felszerelés esetén?"
Az „utólagos felszerelés” (hűtőközegcsere) során minden egyes visszanyert és felhatalmazott hulladékkezelőhöz szállított kiló után a vásárló mentesül az adó alól, azonos mennyiségű új termék után. Minden mást megadóztatnak.

Gázok

Az Air Products gázai, amelyeket általában gáz halmazállapotú és folyékony formában szállítanak, lehetővé teszik az ipar számos területén az ügyfelek számára, hogy javítsák környezeti teljesítményüket, termékeik minőségét és termelékenységét.

Gestor de Residuos Autorizado y miembro de AEFYT

Carburos Metálicos es gestor de residuos autorizado con el código EU2/160/08. Esto nos permite responder a todas las necesidades de nuestros clients respetando las normativas medioambientales.

También somos miembros de AEFYT (Asociación de Empresas del Frío Y sus Tecnologías), www.aefyt.com


Más información

ERŐFORRÁSKÖZPONT