logo Go to Home Page

Légzési oxigén

Biztonságos, megbízható orvosi oxigénellátás és szolgáltatások az egészségügyi intézménye számára

Az Air Products 1947 óta szolgáltat orvosi oxigént az egészségügyi intézmények számára. Megértjük az Ön által tapasztalt nyomást és tudjuk, hogy az oxigén kritikus fontosságú a betegellátás szempontjából. Az Air Products segítségével számíthat arra, hogy megkapja a szükséges orvosi oxigént, a szükséges tisztaságban és gondtalan szolgáltatással - így a pácienseire koncentrálhat.
Töltse le a nagy hatékonyságú ellátórendszer tájékoztatóját

Miért válassza az Air Products-ot orvosi oxigén ellátására?

Orvosi oxigénünket úgy állítjuk elő, hogy megfeleljen az összes termelési és szállítási szabályozásnak. Tisztasági előírásaink az Egyesült Államok Gyógyszerkönyve (USP), gyártóüzemeink pedig a helyes gyártási gyakorlat (cGMP) irányelveit követik (GMP Kanadában). Emellett gyártási folyamatunk ISO 9001:2008 tanúsítvánnyal rendelkezik. A keresztszennyeződés kiküszöbölése érdekében tartálykocsijainkat az egészségügyi szolgáltatásunkra specializáltuk. Orvosi szakembereink segítenek meghatározni a létesítménye optimális ellátási lehetőségét.

Megbízható ellátás
99,99% -os megbízhatósági arány arra a több ezer orvosi gázszállításra, amelyet Észak-Amerikában végzünk évente
Orvosi megoldások
Mobil orvosi egység oxigénellátás biztosítására tartálycserék vagy egyéb tervezett és nem tervezett leállások idejére
Könnyű tartálycsere
Átfogó szolgáltatások, beleértve a mérnöki munkát, a projektmenedzsmentet és a telepítést csupán 3 nap alatt
Nagy hatékonyságú ellátórendszer
A szabadalmaztatott technológia akár 30% -kal is csökkentheti a szellőztetett termék veszteségét

Gáz opciók

Oxigén

Amellett, hogy lélegeztetőgázként alkalmazzák az egészségügyben, erős oxidáló tulajdonsága számos ipar számára nyújt előnyöket, mivel javítja a hozamokat, optimalizálja a teljesítményt, csökkenti a költségeket és kisebb ökológiai lábnyommal rendelkezik, mint a többi tüzelőanyag.

Cseppfolyós ellátás

Teherautóval szállítjuk, és az Ön telephelyén folyadékként tároljuk kriogén tartályokban vagy gázként nagynyomású csövekben az Ön térfogata, kívánt nyomása, tisztasági szintje, áramlási sebessége és működési mintája alapján.

Kérdezze meg a Szakértőt

Sheryl Caswell

Orvosi számla szakember, Amerika

"Aggódom a szellőzésre szolgáló tartályom oxigénvesztesége miatt. Tud segíteni?"
Az Air Products nagy hatékonyságú folyékony oxigénellátó rendszere akár 30% -kal is csökkentheti a szellőztetett termék veszteségét. Ez a rendszer szabadalmaztatott technológiát alkalmaz, hogy kiküszöbölje a tartály nyomásának emelkedését azáltal, hogy az oxigént először gáz és nem pedig folyadék formájában vonja ki. Ez csökkenti a termékveszteséget és már számos sebkezelő és hiperbárikus terápiás központban sikeresen alkalmazták.  

Gyors és zökkenőmentes kórházi tartálycsere

Az oxigénellátás kritikus fontosságú a kórházakban és a sebészeti központokban. Nézze meg, hogy az Air Products hogyan távolította el a versenytársak palackjait és telepítette a sajátjait mindössze három nap alatt úgy, hogy közben a kórházi szolgáltatásokat semmilyen módon sem szakította meg.