
A túl forró, puha, tésztás, kevert termékkészítmény nedves, nem képes formában maradni és tapadhat az élelmiszerformázó lemezhez felesleges pazarlást és újrafeldolgozást eredményezve. Az általános megoldás az, hogy a keverési lépés során jeges vizet, szárazjeget vagy bizonyos esetekben fagyasztott összetevőket adnak hozzá. Ez azonban nem túl pontos, időigényes, de akár nem higiénikus is lehet. Gyakran az eredmény nem éri el az ideális textúrát és hőmérsékletet egy minőségi kialakítású termékhez. Egyre népszerűbb alternatíva egy specializált folyékony nitrogén- vagy CO₂-befecskendező rendszer felszerelése a keverőgépre.
Élelmiszer-technológiai szakértő, Egyesült Királyság
A hideg nitrogén vagy CO₂ károsítja a termékemet?
Az Air Products gázai, amelyeket általában gáz halmazállapotú és folyékony formában szállítanak, lehetővé teszik az ipar számos területén az ügyfelek számára, hogy javítsák környezeti teljesítményüket, termékeik minőségét és termelékenységét.
Our experienced applications teams across the globe can use their industry and application knowledge to provide you with a compressed or liquid carbon dioxide supply and technology solution to meet your unique needs.
Useful as a gas, for its inert properties, and a liquid for cooling and freezing. Virtually any industry can benefit from its unique properties to improve yields, optimize performance and make operations safer.
Teherautóval szállítjuk, és az Ön telephelyén folyadékként tároljuk kriogén tartályokban vagy gázként nagynyomású csövekben az Ön térfogata, kívánt nyomása, tisztasági szintje, áramlási sebessége és működési mintája alapján.