logo Go to Home Page

Készen állsz egy jobb jövő építésére?

Mérnöki, beszerzési és kivitelezési (EPC)

Fejleszteni. A mérnöki képességeid.

Az Air Products világelső az ipari gázok, berendezések és szakértelem terén. Felelősek vagyunk a világ legnagyobb ipari gázprojektjeinek fejlesztéséért, tervezéséért, építéséért és üzemeltetéséért is. Mérnöki, beszerzési és kivitelezési csapatunk tagjaként pedig itt fejlesztheti képességeit, és fantasztikus karriert építhet fel.

Segítünk megoldani a világ fenntarthatósági és energiaproblémáit, és széleskörű tapasztalattal rendelkező mérnökökre van szükségünk. Lehetősége nyílik arra, hogy üzletünkkel együtt növekedjen, miközben továbbra is világméretű projekteket adunk meg, és megoldásokat kínálunk ügyfeleink kihívásaira.

ÁLLÁSAJÁNLATOK KERESÉSE

Dolgozz világszínvonalú megaprojekteken

Partnereinkkel együtt olyan megaprojekteket fejlesztünk ki, amelyek a világ tiszta, fenntartható energia iránti növekvő igényét kielégítik. Mindegyikhez világszínvonalú biztonság, úttörő technológia és innováció, hibátlan kivitelezés, működési kiválóság és megbízhatóság, és mindenekelőtt megfelelő emberek szükségesek.

Biztonság, mindenben, amit csinálunk

Hiszünk abban, hogy semmi sem―nem a bevétel, a termelés vagy a profit― fontosabb a biztonságnál. A biztonság és a biztonságos gyakorlatok üzleti tevékenységünk alapvető értéke, és minden tevékenységünk része, beleértve a beszállítókkal való együttműködést és a világméretű projektek kivitelezését szerte a világon. Terrence Mootoo építési beszerzési menedzser itt arról beszél, milyen az Air Productsnál dolgozni.

Te tartozol és számítasz

Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy befogadó munkakörnyezetet biztosítsunk, ahol minden alkalmazottat tisztelettel és méltósággal kezelnek, és úgy érzik, hogy megbecsülik, hozzátartoznak és számítanak. Ez azt jelenti, hogy túl kell lépni a kiváló pénzügyi teljesítményre való összpontosításon, hanem az élet minden területéről érkező embereket is össze kell hozni, hogy együttműködjenek és innovációs megoldásokat találjanak a világ legjelentősebb energia- és környezeti fenntarthatósági kihívásaira.

Hogyan fejlődhetsz velünk mérnökként

Mindig támogatni fogjuk az Ön személyes fejlődését cégünk növekedése mellett, és üzletünk minden területén bőséges lehetőséget talál arra, hogy növekedjen és fejleszthesse karrierjét.

Készen áll, hogy elhozza a lehetséges?

Keresse meg a legújabb álláslehetőségeket az Air Products segítségével.

Álláskeresés

Forrásközpont