Teherautó sofőrök


Lehetőségek

Pályaorientált, képzett járművezetőket keresünk, akik tapasztalataikat egy olyan elismert, nemzetközi szervezettel szeretnék megosztani, amely a biztonságáról, a szakmai kiválóságáról és az alkalmazottak iránti elkötelezettségéről ismert.

Ha Ön ugyanolyan elkötelezett sofőr, aki mindig is a biztonságot és a megbízhatóságot helyezte a középpontba, fedezze fel a Karrierközpontban rejlő kiemelkedő lehetőségeinket, melyek országonként eltérőek. Egy olyan iparági vezetőhöz csatlakozhat, amely stabil foglalkoztatási nyilvántartásáról, versenyképes fizetéseiről és kiemelkedő előnyeiről vált ismertté. Ezek a lehetőségek régiónként változnak, ezért kérjük, látogasson el karrierközpontunkba az aktuális nyitott pozíciók megtekintéséhez.

Air Products drivers deliver industrial gases—such as nitrogen, oxygen, argon, hydrogen, helium and more—to a variety of customers around the world.

Fejlődés a karrier során

Járművezetői képesítések — Az Air Products együttműködik Önnel a szükséges vezetői képesítések megtartása érdekében, beleértve a vezetői engedélyt, az orvosi és egyéb szükséges igazolásokat.

Air Products University — Cégünk 11 iskolájával folyamatos tanulási és fejlődési lehetőséget nyújt, beleértve a biztonsággal, a termékekkel és más releváns témákkal kapcsolatos képzést. 

Sofőr mentorok és oktatókhogy támogassuk növekedését és fejlődését. Míg a legtöbb járművezető inkább vezetői szerepkörben marad, vannak továbbjutási lehetőségek olyan szerepkörökbe, mint a terminál diszpécser, a logisztikai ütemező, a csapatvezető és még sok más!

Egyéb karrierút lehetőségek