logo Go to Home Page

Az inkluzív kultúra ápolása

Mivel igyekszünk a világ legsokszínűbb ipari gázipari vállalatává válni, olyan munkaerőt építünk, amely tükrözi a helyszíneket ahol üzleti tevékenységünket folytatjuk, teljes mértékben kihasználva a sokszínű tehetséget, és olyan megfelelő és befogadó kultúrát teremtve, ahol az alkalmazottak sokféle perspektívával találkozhatnak és képesnek érzik magukat arra, hogy magabiztosan fejtsék ki álláspontjaikat, továbbá cselekedhetnek is a jelentős változás elérése érdekében.

Az Air Products innovatív toborzási stratégiákat alkalmaz, és régóta együttműködik a Sokszínűséget hirdető toborzó szervezetekkel, amelyek segítenek megerősíteni a különféle tehetségi köröket. 2019-ben a felvett pályakezdők 55% -a sokszínű munkaerőhöz tartozott.

Befogadó hálózat

Az Air Products alkalmazott erőforrás csoportokat (ERG) szponzorál szerte a világon. Az ERG-k egy befogadó hálózatot alkotnak, amely a vállalat vezetésével együttműködve olyan támogató közösségeket hoz létre, amelyek elősegítik a tehetségek vonzását és megtartását, növelik a kulturális tudatosságot és kompetenciát, fejlesztik a kritikus készségeket és kompetenciákat, és hozzájárulnak a vállalat Sokszínűségéhez és a befogadáshoz kapcsolódó célokhoz. A befogadó hálózat és az ERG egész évben támogat tevékenységeket és programokat minden alkalmazott számára, ideértve a workshopokat, a panelbeszélgetéseket, a figyelemfelkeltő képzést és a szakmai továbbképzést is.

ERG-ink a következők:

 • AERO (Ázsiai Munkavállalói Erőforrás-Szervezet)
 • BERG (Afroamerikai Alkalmazotti Erőforráscsoport)
 • EDGE (Etnikailag Sokféle Öbölbeli Alkalmazottak)
 • Enable, (MINDEN munkaképességű dolgozó értékelése) 
 • HOLA (Latinok és Amigók Spanyol Ajkú Szervezete)
 • ISERO (Indiai Szubkontinens Munkavállalói Erőforrás-Szervezet)
 • Spektrum (LMBT + Erőforráscsoport)
 • WSN (Női Sikerhálózat) 
 • UDAAN (Nők Indiában)
 • KWS (Koreai Nők Sikerhálózata)
 • MEERG (Közel-Keleti Alkalmazottak Erőforráscsoport)

Egy inklúzív munkahely létrehozása mindenki sikere érdekében

Egyik fő célunk összehozni az embereket az élet minden területéről, hogy együttműködjenek és megoldásokat találjanak a világ legjelentősebb energetikai és környezeti fenntarthatósági problémáira. Ennek a jövőképnek a megvalósításához meg kell teremtenünk egy befogadó kultúrát, ahol elfogadjuk a különbségeket, különböző perspektívákat keresünk, és ahol minden alkalmazott érzi, hogy ide tartozik és a csapat fontos részét képezi.

Vezetésfejlesztés

Folytatjuk a különféle tehetségek egyedi igényeit szem előtt tartó befektetéseket, hogy biztosítsuk a "Vezetésfejlesztési programot a sokszínű tehetség számára” nevezetű programunkat, amely befogadó vezetői modulokat tartalmaz az új és tapasztalt vezetőknek egyaránt szóló fejlesztési programokban, valamint a vezetők és a felvételiztető vezetők számára nyújtott nem tudatos elfogultságokat célzó képzéseken keresztül. Ezek a programok feltárják, miért számít a Sokszínűség és az inklúzió, a vezetők szerepét a D&I célok elérésében, az inkluzív vezetés öt kulcselemét, és hogyan lehet tudatosan fellépni a nem tudatos elfogultságok ellensúlyozása érdekében. Coaching és videó bemutatók segítségével feltárjuk, hogyan befolyásolhatja a nem tudatos elfogultság a felvételt, a coachingot és a fejlődést, és azt, hogy kit vagyunk hajlandók meghallgatni és dicsérni.  

Ezek az erőfeszítések hozzájárulnak a nők és a sokszínű tehetségek képviseletének növeléséhez az Air Products-nál, ahol arra törekszünk, hogy a legsokszínűbb ipari gázipari vállalat legyünk. 

További példák arra, ahogy az Air Products inklúzív kultúrát
teremt

 • Globális Peer-to-Peer elismerési programunk arra ösztönzi a kollégákat, hogy azonnal és nyíltan ismerjék el egymás hozzájárulásait.
 • Mivel a befogadás egy átfogó megközelítést jelent minden egyén számára, globális egészség- és wellness-csapatunk olyan képzéseket, tevékenységeket és eseményeket kínál, amelyek arra ösztönzik a munkavállalókat, hogy érdeklődjenek egészségük és jólétük iránt. Ez magában foglalja a fizikai aktivitás és a mentális egészség tudatosítását célzó programokat, az egészséges ételválasztást és az időszakos egészségügyi szűréseket.  
 • A rugalmas munkamegállapodások segítenek az alkalmazottaknak abban, hogy kezeljék, mikor és hol végezhetik a leghatékonyabban a munkájukat. 
 • A Szülők Egyesülete nyári tábor vásárt és nyári tábor buszos programot szervez vállalati központunkban.