logo Go to Home Page

Alkalmazottak bevonása és közösségeink építése

Együttműködünk olyan szervezetekkel, amelyek támogatják a sokszínű tehetségeket, így inspirálva a jövőbeli tudósokat, mérnököket és szakképzett technikusokat egy sokszínű munkaerő építésére mind a jelen, mind a jövő számára. Íme néhány példa külsős sokszínű partnereinkre:

Catalyst

A Catalyst egy globális nonprofit szervezet, amely a világ néhány vezérigazgatójával és vezető vállalatokkal dolgozik a nők számára befogadó munkahelyek kiépítése céljából. Küldetésüket úgy érik el, hogy több mint 800 támogató szervezettel lépnek kapcsolatba, hogy segítsenek nekik abban pozitív változásokat végrehajtani szervezeteiken belül. Megbízható tanácsokkal és szakértelemmel járulnak hozzá a vállalatok és a vezérigazgatók munkájához, hogy a komplex, globális vállalkozásokban a munkahelyi tehetségek átalakulását elősegítsék.

A Műszaki Kisebbségek Országos Akciótanácsa
(NACME)

Az Air Products támogatja a NACME-t az egyetem előtti programok és ösztöndíjak biztosításában, amelynek célja a sikeres afroamerikai, amerikai őslakos és latin nők és férfiak számának növelésére a természettudományi, technológiai, mérnöki és matematikai (STEM) oktatásban és karrierekben.

Országos Fekete MBA Szövetség (NBMBAA)

Az Országos Fekete MBA Szövetséget azzal a céllal hozták létre, hogy a vállalati szférába (főként újonnan) érkező afroamerikaiak számára lehetővé tegye a tapasztalatok és meglátások megosztását, segítve ezzel karrierjüket. Ezen új szakemberek karrierbeli gondozásával a szervezet segített a korai tagoknak eligazodni és végső soron sikerrel járni egy ismeretlen és gyakran kihívást jelentő környezetben. Ezek a szakemberek tértek vissza, hogy coaching, útmutatás és mentorálás révén segítsék az afroamerikai szakemberek következő generációját. 

Nemzeti Fekete Mérnökök Társasága (NSBE) és
Latin Mérnökök Társasága (SHPE)

Ezek a szervezetek elkötelezettek az afroamerikai és a latin mérnöki hallgatók, illetve a szakemberek tudományos és szakmai sikerei iránt.

Női Mérnökök Társasága (SWE)

A SWE-vel az egyetemi campusokon és a közösségekben is együttműködünk, hogy segítsünk a nőknek mérnöki és vezetői képességeik teljes kiaknázásában, és megmutassuk a Sokszínűség értékét.

We draw strength, opportunity and financial growth from our diverse workforce and collaborative, inclusive and respectful work environment.

Nők a természet- és a mérnöki tudományokban (WISE)

Az Egyesült Királyságban a WISE-vel együttműködve ösztönözzük a lányokat a természettudományi, technológiai, mérnöki és matematikai karrier folytatására, különös tekintettel a jövőbeni tehetséggondozásra. 

Nők a gyártásban (WiM)

Az Air Products együttműködött a WiM-mel, az egyetlen olyan nemzeti kereskedelmi szövetséggel, amely az operációs és gyártási pályát választó nők támogatására, népszerűsítésére és inspirálására törekszik. 

Skills USA

Aktívan együttműködünk a Skills USA-val, hogy támogassuk a hallgatók karrierbeli és technikai oktatását országszerte. 

REACH

Olyan program, amely sanghaji alkalmazottjainkat arra kötelezi, hogy üzleti készségeket tanítsanak a hallgatóknak beszélgetések, szerepjátékok és egyéb játékok révén, miközben megtanulnak együttműködni, csapatban dolgozni és fejlesztik interperszonális készségeiket.

Az Öböl menti régió női szervezete (GROW)

A Saudi Aramco által 2016-ban indított GROW stratégiai és hatásos beavatkozások révén elősegíti a nők képzését és foglalkoztatását. Ez a nőket célzó képzésekkel kapcsolatos kvalitatív és kvantitatív információk megosztásával történik, hogy minden résztvevő maximalizálja a nők készségeit, képességeit és teljesítményét saját szervezetében.    

Kapcsolat a közösséggel

Az Air Products időt, termékeket és szolgáltatásokat fektet be azokba a közösségekbe, ahol üzleti tevékenységet folytatunk. Munkatársaink együtt dolgoznak cégünk helyi nagyköveteként. Lányokat célzó STEM mentorálási partnerségben veszünk részt az Egyesült Királyságban, a csapatmunka kiépítésén fáradozunk a dél-koreai szociális szolgáltató klubokon keresztül, és az Egyesült Államokban nagyon szükséges iskolai felszereléseket biztosítunk. Az Air Products bemutatja elkötelezettségünket azokban a közösségekben, ahol élünk és dolgozunk.