logo Go to Home Page
Brian Galovich
Brian Galovich

Brian Galovich

Vezető alelnök, információs igazgató

Brian Galovich 2020 decemberében csatlakozott az Air Products-hoz, mint vezető alelnök és információs igazgató. Felelős a technológia-vezérelt megoldások stratégiai felügyeletéért, valamint olyan technológiák, emberek, információk és folyamatok integrálásáért, amelyek értéket és működési hatékonyságot nyújtanak sok alkalmazottunknak és ügyfelünknek szerte a világon. 

Mr. Galovich több mint 24 éves tapasztalattal rendelkezik ezen szerepkörben, és nagy globális szervezeteket vezetett a digitális technológia minden vonatkozásában, ideértve az alap infrastruktúrát, a kiberbiztonságot és a vállalati üzleti rendszereket is, miközben a digitális eszközöket, adatokat és elemzéseket használta fel a működési hatékonyság valamint az alkalmazottak és az ügyfelek élményeinek javítása. Legutóbb a Collins Aerospace alelnökeként, digitális technológiai és információs vezetőjeként dolgozott. Korábban információs vezető volt mind a Pratt & Whitneynél és United Technologies Corporationnél a Globális Üzleti Rendszerek részlegénél. 

Mr. Galovich a Connecticuti Egyetemen szerzett diplomát menedzsment információs rendszerek szakon, a Rensselaer Politechnikai Intézetben pedig menedzsment mesterdiplomát, a Carnegie Mellon Egyetemen pedig e-kereskedelem és üzleti technológia mesterdiplomát szerzett. 

12/2020