logo Go to Home Page
Ivo Bols
Ivo Bols

Ivo Bols

Elnök, Európa és Afrika

Ivo Bols az Air Products európai és afrikai részlegének elnöke. Felelős a vállalat ipari gázok üzletágának stratégiai és jövedelmezőségi irányításáért ezekben a régiókban.

Mr. Bols 1988-ban pénzügyi elemzőként csatlakozott az Air Products-hoz, majd 1990-ben az európai hélium-marketing menedzser lett. Mr. Bols 1992-ben Franciaországba költözött, ahol kinevezték az Air Products France, South területi ügyvezető igazgatójának, azután pedig területi értékesítési igazgatónak. 1995-ben kinevezték üzletfejlesztési igazgatónak, ezután pedig az Általános iparágak európai marketing igazgatójának. 1999-ben Mr. Bols Németországba került, mint a németországi kereskedelmi gázok részleg ügyvezető igazgatója. 2003-ban kinevezték az Északi Kontinens és a Globális Csomagolt Gáz Kiválósági Központ alelnökévé. 2007-ben Mr. Bolst Szingapúrba helyezték át, ahol alelnökként és a ázsiai kereskedelmi gázok részleg ügyvezető igazgatójaként tevékenykedett. 2011-ben visszaköltözött az Egyesült Államokba, ahol kinevezték alelnökké és a globális ömlesztett cseppfolyósított gázok, generált gázok és a hélium üzletágak ügyvezető igazgatójává. Mielőtt elfoglalta volna jelenlegi pozícióját, Mr. Bols 2012-től alelnökként és az európai kereskedelmi gázok részleg ügyvezető igazgatójaként szolgált.

Mr. Bols biomérnöki diplomával rendelkezik, melyet a belgiumi Leuveni Katolikus Egyetemen szerzett, emellett szerzett még egy MBA-diplomát is operációkutatás, pénzügy és marketing szakirányon.

12/2015