logo Go to Home Page
Melissa Schaeffer
Melissa Schaeffer

Melissa Schaeffer

Elnökhelyettes és pénzügyi igazgató

Melissa Schaeffer az Air Products alelnöke és pénzügyi igazgatója. Vezetői felelősséggel tartozik az Air Products világméretű pénzügyi szervezetéért, beleértve a felügyeleti, számviteli, kincstári, adózási, könyvvizsgálati és megosztott üzleti szolgáltatásokat. 

Schaeffer asszony 2016-ban csatlakozott az Air Productshoz alelnökként, vezérigazgató-ellenőrzési igazgatóként, ahol a vállalat Audit csapatának vezetéséért, a proaktív megfelelőség-ellenőrzési tevékenységekért volt felelős; vezető vizsgálatok, valamint a Sarbanes Oxley (SOX) megfelelőségi program. 2020-ban kinevezték a Finance–GEMTE, Amerika, Közel-Kelet és India alelnökévé. Ez a szerepkör magában foglalta a pénzügyi felelősséget az amerikai kontinensért, a vállalat legnagyobb jelentési szegmenséért, valamint a pénzügyi ellenőrzésért, a pénzügyi tervezésért és a technológiai, mérnöki, projektvégrehajtási, beszerzési, gyártási, építési és indítási funkciók pénzügyi ellenőrzéséért, valamint elemzésen alapuló döntéstámogatásért. valamint a berendezésértékesítés és üzemtámogatás, a cseppfolyósított földgáz technológia és berendezések, a PRISM® membránrendszerek, a Gardner Cryogenics és a Rotoflow üzletágak. 

Mielőtt az Air Productshoz csatlakozott, Ms. Schaeffer a Trinseo belső ellenőrzési globális igazgatói pozícióját töltötte be. 10 évig az Ernst & Youngnál is dolgozott, ezt megelőzően pedig a Siemensnél dolgozott, ahol részt vett egy pénzügyi vezetői fejlesztési programban.

Ms. Schaeffer az Indiana Egyetemen szerzett pénzügyi és számviteli diplomát, a Villanova Egyetemen pedig MBA diplomát szerzett. A Trane Technologies igazgatótanácsának tagja.

10/2022