Animated loader dots14ComingSoonAnimated loader dots

Melissa Schaeffer

Elnökhelyettes és pénzügyi igazgató

Melissa Schaeffer az Air Products alelnöke és pénzügyi igazgatója. Vezetői felelősséggel tartozik az Air Products világméretű pénzügyi szervezetéért, beleértve a felügyeleti, számviteli, kincstári, adózási, könyvvizsgálati és megosztott üzleti szolgáltatásokat. 

Schaeffer asszony 2016-ban csatlakozott az Air Productshoz alelnökként, vezérigazgató-ellenőrzési igazgatóként, ahol a vállalat Audit csapatának vezetéséért, a proaktív megfelelőség-ellenőrzési tevékenységekért volt felelős; vezető vizsgálatok, valamint a Sarbanes Oxley (SOX) megfelelőségi program. 2020-ban kinevezték a Finance–GEMTE, Amerika, Közel-Kelet és India alelnökévé. Ez a szerepkör magában foglalta a pénzügyi felelősséget az amerikai kontinensért, a vállalat legnagyobb jelentési szegmenséért, valamint a pénzügyi ellenőrzésért, a pénzügyi tervezésért és a technológiai, mérnöki, projektvégrehajtási, beszerzési, gyártási, építési és indítási funkciók pénzügyi ellenőrzéséért, valamint elemzésen alapuló döntéstámogatásért. valamint a berendezésértékesítés és üzemtámogatás, a cseppfolyósított földgáz technológia és berendezések, a PRISM® membránrendszerek, a Gardner Cryogenics és a Rotoflow üzletágak. 

Mielőtt az Air Productshoz csatlakozott, Ms. Schaeffer a Trinseo belső ellenőrzési globális igazgatói pozícióját töltötte be. 10 évig az Ernst & Youngnál is dolgozott, ezt megelőzően pedig a Siemensnél dolgozott, ahol részt vett egy pénzügyi vezetői fejlesztési programban.

Ms. Schaeffer az Indiana Egyetemen szerzett pénzügyi és számviteli diplomát, a Villanova Egyetemen pedig MBA diplomát szerzett. A Trane Technologies igazgatótanácsának tagja.

10/2022