Animated loader dots14ComingSoonAnimated loader dots

Sean D. Jelentősebb

Ügyvezető alelnök, főtanácsos és titkár

Sean D. Major az Air Products ügyvezető alelnöke, általános tanácsadója és titkára. Feladata a vállalat jogi szervezetének vezetése világszerte. Felelősséget vállalt a vállalat globális Környezetvédelmi, Egészségügyi, Biztonsági és Minőségi Szervezetéért is 2020 végén. 

Major úr nagy tapasztalattal rendelkezik az állami vállalatok igazgatóságainak, c-suite tisztjeinek és vezetői csoportjainak tanácsadásában és tanácsadásában, különösen a vállalatirányítással, a stratégiai kapcsolatokkal, az akvizíciókkal, az átszervezésekkel, a közös vállalkozásokkal és a tőkepiaci tranzakciókkal kapcsolatos kérdésekben. Miután ügyvédként élt és dolgozott mind Ázsiában, mind Európában, Major úr sikeresen tárgyalt, dokumentált és lezárta a bonyolult, határokon átnyúló ügyletek széles skáláját, több mint 50 országban. 

Mielőtt 2017-ben csatlakozott az Air Productshoz, Major úr 2007-től a Joy Global ügyvezető alelnöke, általános tanácsadója és titkára volt. A Joy Global előtt a Johnson Controls és az Abbott Laboratories alkalmazásában állt, egyre nagyobb jogi felelősséggel. A házba költözés előtt Major úr hét évet töltött magángyakorlatban Chicagóban és Tokióban. 

Major úr közgazdász diplomát szerzett a DePauw Egyetemen, JD-t az Indiana Egyetem Jogi Karán és MBA-t az Északnyugati Egyetem Kellogg Vezetõiskolájában. 

12/2020