logo Go to Home Page
Victoria Brifo
Victoria Brifo

Victoria Brifo

Vezető alelnök és
humán erőforrások igazgató

Victoria Brifo az Air Products vezető alelnöke és humánpolitikai igazgatója. Felelős a vállalat humánerőforrás-szervezetének minden aspektusáért, ideértve a HR-műveleteket, a Sokszínűséget és a befogadást, a tehetséggondozást, valamint a javadalmazást és a juttatásokat, valamint a globális egészségügyet és wellnesst, valamint a vállalati repülést és a vállalati közlekedést.

Ms. Brifo 2001-ben csatlakozott az Air Products-hoz a louisianai Geismari telephelyvezetőként, és számos üzemvezetői pozíciót szerzett, mielőtt 2005-ben az Air Products globális diverzitásának igazgatója lett. 2008-ban az elektronikai műveletek globális vezetőjévé nevezték ki, és a A Merchant Gases csoport 2011-ben a generált gázok üzletágának élére állt. 2014-ben Ms. Brifo átvette az Industrial Gases globális átalakulás vezető szerepét, ahol szervesen részt vett az üzleti szervezeti átalakulásban és a működési termelékenységi kezdeményezésekben. Ezt követően kinevezték a globális gázok részleg alelnökévé, majd a berendezésértékesítés, a növénytámogatás és a központi beszerzés alelnökévé.

Ms. Brifo vegyészmérnöki és politológiai diplomát szerzett a Massachusetts Institute of Technology-n. A Trinseo igazgatótanácsának tagja.

6/2021