Animated loader dots14ComingSoonAnimated loader dots

Folyékony nitrogén kriogén fagyasztók

MVE rozsdamentes acél kriogén fagyasztók 3200-94000 darab fiolával

Az Air Products az MVE rozsdamentes acél kriogén fagyasztók teljes sorozatát kínálja, a kriogén fiolák száma 3200 és 94 000 között változik.

Gőzfázisú tárolóegységeink -190 ° C-ot tartanak fenn a felső tárolóberendezésben és a piacon lévő, összehasonlítható kriogén fagyasztók közül a leghosszabb tartási időt és a legkisebb LN2-fogyasztást érik el.

Alumínium edényeink világszínvonalú műszaki szinten készülnek és iparági szinten vezető, 5 éves vákuumgaranciával adunk rájuk, így ezekre a tartós, könnyű egységekre a legnagyobb igénybevételt jelentő környezetekben is lehet támaszkodni.

 

Copyright 2018 Chart Industries, Inc. Engedélyezett használat, minden jog fenntartva.

Milyen kriogén fagyasztókat kínál az Air Products?​

MVE HEco TS sorozat

Korszerű LN2 vezetékezéssel és vákuumköpenyes folyadékszállító tömlővel a HEco a lehető leghatékonyabb gőzfázisú fagyasztó

MVE sorozat

Az MVE sorozatú fagyasztók, noha az LN2 tárolására lettek kialakítva, a rendelkezésre álló tároló csomagok segítségével gőzfázisban is működtethetők.

Alumínium fagyasztók

Kis- vagy nagykapacitású folyadékfázis és gőzfázis tárolására tervezték. Alacsony LN2-fogyasztás kényelmes, könnyű csomagolásban

MVE Cryocart

Az MVE CryoCart biológiai minták edényekbe, dobozokba, tartóállványokba vagy mintavételi keretekbe történő betöltésére készült.

Alkatrészek és tartozékok

Az állványrendszerektől a pótalkatrészeken át a védőfelszerelésekig a kriogén berendezése kiegészítőinek teljes választékát kínáljuk.

Kérdezze meg a Szakértőt

Stephen Robinson

Termékmenedzser - élettudomány

Mi a legjobb tárolási megoldás a létesítményem számára?

Az Air Products a tárolási lehetőségek teljes skáláját kínálja. Az egyik élettudományi szakértőnk tanácsot adhat Önnek arról, hogy melyik megoldás felel meg legjobban az Ön igényeinek.