logo Go to Home Page

Folyékony nitrogén kriogén fagyasztók

MVE rozsdamentes acél kriogén fagyasztók 3200-94000 darab fiolával

Az Air Products az MVE rozsdamentes acél kriogén fagyasztók teljes sorozatát kínálja, a kriogén fiolák száma 3200 és 94 000 között változik.

Gőzfázisú tárolóegységeink -190 ° C-ot tartanak fenn a felső tárolóberendezésben és a piacon lévő, összehasonlítható kriogén fagyasztók közül a leghosszabb tartási időt és a legkisebb LN2-fogyasztást érik el.

Alumínium edényeink világszínvonalú műszaki szinten készülnek és iparági szinten vezető, 5 éves vákuumgaranciával adunk rájuk, így ezekre a tartós, könnyű egységekre a legnagyobb igénybevételt jelentő környezetekben is lehet támaszkodni.

 

Copyright 2018 Chart Industries, Inc. Engedélyezett használat, minden jog fenntartva.

Töltse le a kriogén fagyasztók ismertetőjét

Milyen kriogén fagyasztókat kínál az Air Products?​

MVE HEco TS sorozat
Korszerű LN2 vezetékezéssel és vákuumköpenyes folyadékszállító tömlővel a HEco a lehető leghatékonyabb gőzfázisú fagyasztó
MVE sorozat
Az MVE sorozatú fagyasztók, noha az LN2 tárolására lettek kialakítva, a rendelkezésre álló tároló csomagok segítségével gőzfázisban is működtethetők.
Alumínium fagyasztók
Kis- vagy nagykapacitású folyadékfázis és gőzfázis tárolására tervezték. Alacsony LN2-fogyasztás kényelmes, könnyű csomagolásban
MVE Cryocart
Az MVE CryoCart biológiai minták edényekbe, dobozokba, tartóállványokba vagy mintavételi keretekbe történő betöltésére készült.
Alkatrészek és tartozékok
Az állványrendszerektől a pótalkatrészeken át a védőfelszerelésekig a kriogén berendezése kiegészítőinek teljes választékát kínáljuk.

Lépjen kapcsolatba velünk

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

Kérdezze meg a Szakértőt

Stephen Robinson

Termékmenedzser - élettudomány

"Mi a legjobb tárolási megoldás a létesítményem számára?"
Az Air Products a tárolási lehetőségek teljes skáláját kínálja. Az egyik élettudományi szakértőnk tanácsot adhat Önnek arról, hogy melyik megoldás felel meg legjobban az Ön igényeinek.

Liquid Nitrogen

Nitrogen is valued both as a gas for its inert properties and a liquid for cooling and freezing. Our experienced applications team can use their knowledge of your industry and application to provide you with a supply and technology solution to meet your unique needs.
Download Liquid Nitrogen Safetygram 7 brochure

CryoEase® Microbulk Solutions

CryoEase® microbulk technology is a modern concept where your gas is supplied by filling on-site vs. the traditional method for smaller volume usage, where gas is supplied by swapping full for empty cylinders and dewars. CryoEase® microbulk supply features specially designed trucks with integrated controls and flexible storage tank options. End usage can be provided as pure gases, cryogenic liquids or gaseous mixtures via a blender installed at your site.
LEARN MORE

ERŐFORRÁSKÖZPONT