logo Go to Home Page

Alulinx® hegesztési gázkeverék

Egy gáz, mely tökéletesen megfelel alumíniumhoz és ötvözeteihez

Kifejezetten alumínium és ötvözeteinek kiváló minőségű hegesztésére tervezett multifunkcionális védőgáz. Az Alulinx® hegesztési gáz alkalmazásakor nincs szükség egyéb gázokra az alumínium és alumínium ötvözetek kiváló minőségű hegesztéséhez. Ha a meg akar felelni a legszigorúbb elírásoknak is, olyan termékre van szüksége, mint az Alulinx® gázkeverék.

Az Alulinx® gázkeverék kiváló hegeszthetőséget biztosít, nagy hegesztési sebességgel (akár 35% -kal gyorsabb hegesztés az argonhoz képest), valamint alacsony ózontermelése révén használata biztonságos.

Az Alulinx® gázkeverék kiváló hegeszthetőséget biztosít.

Akár 35%-kal gyorsabb hegesztési sebességet nyújt az argonnal végzett hegesztéshez képest, alacsony ózontermelése révén pedig használata biztonságos.

Ha a legmagasabb színvonalra törekszik, nehézséget jelenthet a porozitás kiküszöbölése. Alulinx® Plus gáz szabályozott hélium adagolással megoldást nyújt Önnek.

Hogyan segíthet az Alulinx® hegesztési gáz az alumínium hegesztésénél?

Termelékenység javítása

A manuális hegesztési sebesség akár 24% -kal nő MIG hegesztésnél és 35%-kal TIG hegesztésnél az argonnal végzett hegesztéshez hasonlítva.

Kevesebb selejt

Alacsony porozitás és kiváló fúziós jellemzők. Ez javítja a hegesztés minőségét és kevesebb selejtet eredményez.

Jobb minőségű munkakörnyezet

Biztonságos munkakörnyezetet, minimális az ózonképződés

Kérdezze szakértőnket!

"Szeretném növelni a sebességet, de nem akarom, hogy a minőség romlására menjen – lehetséges ez?"
Az Alulinx® Plus gázunk egyszerre növeli a sebességet és javítja a minőséget. Míg az Alumaxx Plus gázunkkal 20 másodperc alatt 50 mm-t TIG hegeszthet, addig tiszta argonnal csupán 30 mm-t.

See the Benefits of Our Linx® Gases Range

Whatever you’re welding, Air Products’ innovative range of welding gases will give you superior results. Formulated to boost output through a unique combination of weldability, weld quality and higher welding speeds, you’ll achieve more with fewer rejects.
SEEING IS BELIEVING: BOOK A DEMO

Rendelni szeretne?

VÁSÁROLJON MOST!

Air Products’ Gastrak® Service

Save money, increase productivity and improve quality. Whether you use single cylinders or have gases piped, the Gastrak® service can help.

  • Reduce costs: By eliminating pre-weld surge and excessive gas flow rates you will use less gas.
  • Improve quality: Consistent use of the optimum gas flow rate improves weld quality and reduces rejects.
  • Easy installation: Gastrak® equipment can be integrated into an existing or new gas pipeline, or can be used with traditional or Integra® cylinders.
WANT TO START SAVING?

Ellátási lehetőségek

Az Air Products segít kiválasztani az adott alkalmazáshoz és földrajzi helyhez tartozó leggazdaságosabb ellátási lehetőséget. Az ipari gázokat általában gáznemű és folyékony formában értékesítik különféle ellátórendszereken keresztül.

Palackok

A hagyományos megoldás kis volumenű gázellátáshoz. A palackokat különböző kiszerelésben (10 és 50 liter között), nyomással és gáztisztasággal ajánljuk a gázok és gázkeverékek széles skálájához. Válasszon a hagyományos palackok vagy a beépített szabályozós innovatív Integra® palackjaink közül

Gázok hegesztéshez és vágáshoz

Gázokcsaládok, technológiák és szolgáltatások a fémgyártás minden műveletéhez, legyen szó hegesztésről, vágásról, termikus szórásról, forrasztásról vagy vésésről.

RESOURCE CENTER