logo Go to Home Page

Alumínium és ötvözetei

Könnyű és szilárd

A tiszta alumínium egy viszonylag puha, tartós, könnyű, hajlítható és temperálható fém. Mivel ellenáll a légköri korróziónak, szilárd marad alacsony hőmérsékleten is. A fém szilárdságát gyakran magnézium vagy a szilícium ötvözésével javítják.

Az alumíniumot és ötvözeteit széles körben használják az iparban, többek között:

  • Repüléstechnika: törzsek és szárnyak gyártásához 
  • Autóipar: könnyű motorokhoz és karosszériához
  • Építőipar: tetőfedő anyagokhoz és ablakkeretekhez.

Az Alumaxx® Plus hegesztési gáz alkalmazása mellett nincs szükség egyéb gázokra az alumínium és alumínium ötvözetek kiváló minőségű hegesztéséhez. Ha a meg akar felelni a legszigorúbb elírásoknak is, akkor olyan termékre van szüksége, mint az Alumaxx® Plus. Kifejezetten az alumínium és ötvözeteinek MIG és TIG hegesztésére terveztük, minden anyagvastagság esetén alkalmazható.

Töltse le a „Maxx® hegesztési gázok” prospektust

Hiszem, ha látom:

Kérje szakértőink segítségét és próbálja ki az alumínium és ötvözeteinek hegesztését speciális gázainkkal a saját gyárában.

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

Ellátási lehetőségek

Az Air Products segít kiválasztani az adott alkalmazáshoz és földrajzi helyhez tartozó leggazdaságosabb ellátási lehetőséget. Az ipari gázokat általában gáznemű és folyékony formában értékesítik különféle ellátórendszereken keresztül.

Palackok

A hagyományos megoldás kis volumenű gázellátáshoz. A palackokat különböző kiszerelésben (10 és 50 liter között), nyomással és gáztisztasággal ajánljuk a gázok és gázkeverékek széles skálájához. Válasszon a hagyományos palackok vagy a beépített szabályozós innovatív Integra® palackjaink közül

Gázok hegesztéshez és vágáshoz

Gázokcsaládok, technológiák és szolgáltatások a fémgyártás minden műveletéhez, legyen szó hegesztésről, vágásról, termikus szórásról, forrasztásról vagy vésésről.

Rendelni szeretne?

Erőforrásközpont